Poza tym to jest HD Ready. Ja bym wolał zacisnąć pasa, dołożyć 300zł i kupić Thomson 40FA5405 w pełnym HD do tego 40 cali. Funkcja smart jest, ale to chyba autorskie rozwiązanie Thomsona nie żaden android, więc poza podstawowymi apkami społecznościowymi czy multimedialnymi pewnie szału nie ma.
Nie wymagajmy od TV za kilka stów parametrów z wyższej półki. Gdzieś producent musiał zaoszczędzić, czy na matrycy czy na niefunkcjonalnych funkcjach smart.
50Hz nie będzie ci przeszkadzać, o ile nie grasz na konsoli w dynamiczne gry czy nie jesteś fanem filmów akcji / oglądania transmisji sportowych. Przy tak małym rozmiarze wiele z wad widocznych na większym rozmiarze tutaj nawet nie będzie zauważalne.
Z dala od matryc 720 - rozdzielczość, która podpowiada, że to stary telewizor, dlatego smart jest najprawdopodobniej symboliczny. Z tego co wyczytałem, połączenie internetu przez wifi można ustanowić dopiero jak się kupi dodatkowy odbiornik wifi.
Przeszukałem internet aby znaleźć wartość kątów widzenia powyższego Samsunga i internet milczy na ten temat ale znalazłem ciekawy komentarz do telewizora który proponował dark__jedi:
Po powyższym widać że u Samsunga po staremu, tzn. trzymać się z daleka!
Od zarania dziejów telewizory miały taką częstotliwość odświeżania (a w kinach było nawet o połowę mniej), i nikt na żadne zacinanie się obrazu nie narzekał.