The Forest Co-Op rozłącza w grze

Witam, chciałem zagrać z kumplem w The Forest multiplayer. Posiadam najnowszą wersję gry (0.11v). Łączymy się przez hamachi, każdemu ładnie gra się ładuje lecz po około 20 min gry mnie rozłącza. Kumplowi nic się nie dzieje więc chyba problem znajduję się u mnie. Na czas gry wyłączyłem antywirusa, dodałem grę do wyjątków zapory lecz to nadal nie podziałało. Co mogę jeszcze spróbować ?

Dodam, że mamy tą samą wersję gry

GrzejnikTm , zapoznaj się, proszę, z tym tematem i stroną, a następnie - korzystając z przycisku Edytuj (na dole pierwszego posta po prawej stronie) i opcji Użyj pełnego edytora - popraw tytuł wątku tak, by mówił konkretnie o problemie. Poprawnie zatytułowany wątek zwiększa szansę na uzyskanie szybkiej pomocy. Zignorowanie tej prośby będzie skutkować przeniesieniem tematu do kosza.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Gra rozumiem że przez Steam ?

Używają hamachi więc pewnie pirat. Bo ta wersja gry oferuje własny CO-OP bez żadnych wspomagaczy typu tego programu.

Czekam na PW na informację od GrzejnikTm odnośnie wersji gry - do tego czasu zamykam.

Po wyjaśnieniach na PW, otwieram.

Zmieńcie program na Tuungle, Hamachi często tak robi. Może to też być wina twojego internetu, spróbuj zrestartować router przed grą. Upewnij się czy na twoim WiFi nikt nie “siedzi” czyli, że nikt inny nie korzysta w tej chwili.