Od kilku dni ma tą grę i nie mogę przejść I misji .Nie mam pojęcia jak dotrzeć do tego portalu. W samouczku pokazane jest jak powiększyć granice ale tyko przez atak na inny wrogi budynek, a tam takich nie ma :shock:
Plx Help
Od kilku dni ma tą grę i nie mogę przejść I misji .Nie mam pojęcia jak dotrzeć do tego portalu. W samouczku pokazane jest jak powiększyć granice ale tyko przez atak na inny wrogi budynek, a tam takich nie ma :shock:
Plx Help
Wybuduj koszary czy coś podobnego - innymi słowy - BUDYNEK WOJSKOWY. Powinno coś takiego być
Dokładnie.
Na początek buduj drewniane (na 1 żołnierza), buduje sie je najszybciej.
A tak nawiasem mówiąc fajna gierka :mrgreen: , tylko nie mogłem przejść jednej wyspy (którejś pod koniec) i przestałem grac
Zbudowałem i co dalej ??
drewniane jak pamietam to nie powiekszaja,musisz wybudowac koszary(taki maly budynek,najmniejszy z wojskowych)i wtedy jak zamieszka w niej zolniez to sie powieksza Twoje granice
@grzesiu-1990 a koszary to niby nie są drewniane? :mrgreen:
Budynki pierwszego poziomu (te małe) powiększające teretorium:
Koszary (ang Barracks) - jest to drewniany budynek
Strażnica (ang Guardhouse) - budowany z użyciem kamienia, czyli bardziej wytrzymałe
Jest jeszcze wieże obserwacyjna (ang Look-out Tower), która jest drewniana, ale ona zwiększa tylko zasięg widzenia (nie rozszerza terytorium).
@sebatan po zbudowaniu strażnicy lub koszar musisz poczekać, aż żołnierz (wyjdzie z kwatery głównej) sobie do tego budynku dojdzie, wtedy granica zostanie powiększona.
No i jeszcze jest forteca:) ale z tym radze poczekać do poważniejszych bitew