Theme do CMS


(Tiger133) #1

A więc mam takie pytanko :smiley: Jak zrobie takiego theme w photoshopie http://pl.youtube.com/profile_videos?user=Grafabiz czy będe go mógł jakoś łatwo podłożyć pod cms ? znaczy wiecie np. logowanie podlozyc pod to z cms i panel administracyjny


(Liquid) #2

Trzeba umieć to zakodować. A proste dla początkującego to nie jest. Ale w drugiej części tutoriala masz to pokazane.


(Tiger133) #3

A moglbyś podać link do tej drugiej części ?? plz :slight_smile:


(master of disaster) #4

hmm a google to do czego służy ?

http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&q=w%C5%82asny+theme&lr=&btnG=Szukaj+w+Google