Thunderbird i nie usuwanie wiadomości na serwerze


(arlid) #1

Witajcie. Jak ustawić TB tak, żeby po usunięciu wiadomości w programie (np. do kosza i opróżnieniu go) wiadomość na serwerze nie została usunięta (gdy zaloguje się przez stronę to wszystkie wiadomości będą na miejscu). czy wystarczy zaznaczyć w opcjach konta "Pozostaw kopie wiadomości na serwerze" i odznaczyć te dwie opcje poniżej tego tzn. "Usuń po 14 dniach,..."? Chciałbym by mimo wszystko, gdy usunę wiadomość w TB, to na "samej" poczcie nic nie zniknęło i pozostało nienaruszone.


(system) #2

Dokładnie tak :wink: