To ile możesz poświecić z tego banku kasy, jakby jednak tak ?
Nie, jak tylko pojawił się IMAP skorzystałem, bo jest, dostępność uniwersalna. Jeszcze jedno, na tym komputerze mam kilka kont i wszystkie IMAP, od kiedy tylko pojawiła się taka możliwość. Chyba, ze to nie IMAP:
Skoro tak, to dlaczego wtedy i teraz katalog wysłane na serwerze Interii jest pusty?
Gdyby tak, to dlaczego tego nie da się zmienić?, przywrócić do stanu sprzed "awarii/złego ustawienia/itd. ?
Fachowcy z Interii stwierdzili też, że TB na komputerze utworzył sobie katalog „sent” ( drugi „wysłane” ) i on miesza, faktycznie są dwa ale który jest zły nie wiem. Jeżeli by tak było to instalowałem teraz TB od zera.
Poczytam ten podlinkowany artykuł jutro, jestem już padnięty.
w wypadku Interii tylko Ci się wydawało, że masz IMAP (to jest tylko moja teoria)
po awarii (po raz pierwszy z wielu) włączyłeś IMAP i usunąłeś. Tym razem i na swoim PC i na serwerze Interia. Jeśli chodzi o podwójne katalogi (nie maile) wysłałem poradę wyżej.
Wiekiem się nie będę chwalił, ale istniał kiedyś taki zespół od „+ i -”. To dość dobra wskazówka.
I vice versa : syrena 104/5, WSK 125/175, MZ-Trophy, „Tosca” cz/b, „Stolica”/lampowy, no i dziewczyny/koc/dach - jak w znanym utworze, - hehehe., aha i jeszcze „Perełki” ale jako chłopak z porządnego domu tego ostatniego nie znasz .
Lecę składać furę, odezwę się wieczorem.
I faktycznie teraz wiadomości wysłane z serwera trafiają do pustego do tej pory katalogu „wysłane” na serwerze ale nie ma ich z kolei w żadnym z dwóch katalogów „wysłane” na TB.