Tibia

żal nie których bueheuhe “tibia go /cenzura/” itp.Ludzie jakie wy lvl mieliście?Wyszliście chociaż z miasta dla tzw “Noobów”?Sądzę,że nie.

Osobiście posiadam 137 i nie mam problemów z nauką ,wychodzę grać w piłkę z kolegami,odrabiam każdą pracę domową.

Moim zdaniem tylko se nabijacie posty …

No comment…

Stop Tibii :-x przez tibie przybywa róznorakich keyloggerów i innego typu syfów. Maniacy tej pseudo ‘‘gry’’ wykradają hasła etc.

tbis6jh.png

Polecam lekturke, i oduzależnienie póki się da:

http://tibiistop.prv.pl/

Info na temat niebezpieczeństwie tibii:

http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30772

Złączono Posta : 09.09.2007 (Nie) 19:37

Se to mozesz Palcem w D.

Polecam ci to:

oldbykomstop.gif

http://www.bykom-stop.avx.pl/

Cóż w sumie też jestem za zamknięciem tego tematu bo nic takiego nie wnosi.

Są przeciwnicy jak i zwolennicy Tibi i nikt tego nie zmieni a jeżeli chodzi o uzależnienia jest to po prostu zależne od nas i tyle.

Ważne jest tylko aby pamiętać, że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem…

prawie wszyscy mówią że jego koledzy grają w tibie a on jest jakby “wyrzutkiem” i tu jest wasz problem . Poprostu zazdrosć . A jak chcecie zacząć grać to nie wiecie o co w tym chodzi . Bo to nie jest takie proste. A prawie wszyscy mówią że odkrywa się pixel za pixelem :smiley: .

Trzeba się czegoś dowiedzieć zajrzeć na forum zanim zaczniesz grać.

LOL ale ty masz do tego podeście :roll:

Facet, Tibia jest chora i tyle… Koledzy niech sobie grają, nie każdy ma zamiast mózgu pixel. Zgadzam się z wypowiedzią tntdude , że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem, a Ci co grają w Tibie nie wiedzą co to umiar.

Omg…słuchajcie: grałem cały dzien, jadlem u siebie i nie wiedzialem jak to ebdie w rok szkolny ( wakacje przedtem jakos to szlo ale w wakacje juz przylgnalem na amen ) no i zbanowali…ich blad, po troche moj, ale nie rozdrabniajmy sie…przez kilak dni peirwszych czulem sie jakbym nie wiem rzucal nalog jakis…teraz juz lepiej i po prostu chce zagrac i czuje ze bede gral normlanie po jakies 8 godzinek tylko…Giera fajna ale trzeba sie duużo nauczyć…przesdtem grałem po 10-18 godzin… ( wstawanie o 11-14 granie do 23-04)

Złączono Posta : 15.09.2007 (Sob) 22:56

Ah tak…słąba grafika i nudne co nie ? Masz racje …Starcraft ma slaba grafike

""STARCRAFT GUUPI !!

jak dla mnie tibia jest po prostu nudna ;] a tobie cobrastyle proponuje psychologa ;]

W moim poscie wyjasniam ze nie mam obsesji omg…? Czy wszyscy a tym forum czytaja co czwarty wiersz ? lól

Co nie zmienia faktu że Tibia to jeden wielki szajs dla ludzi co mają kompa o wydajności atari lub nie mają co robić z czasem ;]

btw // na forum używamy polskich znaków więc się dostosuj albo nic nie pisz.

btw2// psychologa też jak najbardziej Ci polecam.

Powiedz dlaczego i to uzasadnij to pójdę. :wink:

Sam sobie na to odpowiedz ;]

No właśnie nie wiem…moze byc duzo powodow…ale ktorego nie podasz dam ci przeciwny argument.

Pograj sobie może w tibie ;] ja idę pograć w trochę bardziej zaawansowaną graficznie grę ;] Na przyszłość na tym forum używamy polskich znaków, więc dostosuj się do tego.

No i widzisz…powtarzasz po innych, a jak przyjdzie powiedzieć coś konkretnego to już nie ma co mówić, co ? Dzieci, dzieci…

Skoro chcesz te agrumenty…

tylko…

A to już choroba…

Dzieci, dzieci ? Chyba piszesz o swoich “kolegach” grających z Tobą w “pixele” I może skończmy już ten temat bo nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu, i kłócić o “pixele”

Wracajac, powiedz mi dalczego jak ktos zalozy temat o mario forever lub innej podobnej gierce, czemu nie moge na niego bluzgac ze "powiem mamie !!11oenone !1 grasz w pixele !111!1 MuSK ci wypieże ta gra!! " ? A no tak… bo nie jestem dzieckiem wiec tak nie robie…coż, widac kto ile ma lat…

A ja przez tibie stracilem przyjaciela wiec odradzam. nie ze obaj gralismy, tylko on tak non stop az w koncu mu odbilo…

@up

moze masz racje ale i tak…

@all

A jak ludzie graja w inne gry calymi dniami bo sie wciagaja to co ? lolz