Tibia

Grzechuzioom , Takiego kompa na Tibii katować :x :x

W tibie grałem na starym kompie :D, na tym gram w takie jak Gears of war, wiedzmin :smiley:

Grzechuzioom , w związku z tematem viewtopic.php?f=11&t=213590 część Twoich postów leci do śmietnika. Następnym razem będzie ostrzeżenie.

Xaros , a Tobie radzę przestać bawić się w moderatora. Twój post także leci jako OT.

Facet nie przesadzaj rób chociaż co 2 godziny 30 minut przerwy wyjdź na spacer żeby się dotlenić , poczytaj sobie książkę (gazetę), jak masz psa to pobaw się z nim. Co za dużo to nie zdrowo już rozumiem osoby które siedzą przy kompie od 18 do północy.

Mnie to wogóle nie wciągnęło kilka dni i wyrzuciłem to. Odradzam gry same chamy

Mnie to wogóle nie wciągnęło kilka dni i wyrzuciłem to. Odradzam

No wiesz fajna jest gra tylko zalezy dla kogo jak nie chcesz sie denerwowac to zagraj na serwerach no-pvp nie beda cie zabijali ale nie wciaga ja gralem przez wakacj i normalnie sie od niej odczepilem na rok szkolny zawsze gram w nia jak mam czas wolny

Lol … A w innych grach MMORPG typu WoW czy Tibia to też ludzie tylko expią .Ludzie grają w tibie dlatego że jest darmowa ,możesz oczywiście kupić płatne konto .

Aby grać w WoWa musisz płacić abonament itp. a poza tym Tibia ma małe wymagania co skutkuje słabą grafiką .

Ja np. Gram troche w tibie ale wiem , że tibia schodzi na psy ,jak nie zapłacisz masz 1/10 gry , w dodatku ciągle padają im serwery mają ataki DDOS . Zamierzam zacząć grać w WoWa a skończyć z tibią

W ogóle lepiej nie grac w gry MMORPG- to uzależnia, Ja w tibie grałem 4 lata…

Ja nie na widzę Tibii lecz bardzo polecam Tibia OTS ;p Jest dużo lepsza :slight_smile: i można się przy OTS lepiej zabawić nabijając np. 1000 lvl można w ten sposób zrobić bardzo ciekawe i ekscytujące questy czyli misje np. jak Anihilator ;p A także walczyć z jednymi z najsilniejszych potworów jakie świat widział :slight_smile: (mając je na jeden strzał czasem xD )

Pączek727 ma racje , bo w OTSie nie ma czegoś takiego że expisz a dedniesz to rozwalasz cały dom .

I to ma byc fajne? Fajne jest kiedy wbijasz 100lvl w rok i potem idziesz na Annih i masz z tego satysfakcje… A na ots jak wbijesz jednego dnia 100lvl to co to za frajda? Jedynymi Dobrymi OTSami są to pvp-ent~ Czyli za zabijanie playerów dostaje sie Exp. Na takim Ots moża potranowac swoje umiejetności PvP które się przydają w Prawdziwej Grze… np. Podczas wojny… sam brałem udział w conajmiej 4-5 wojnach. Nic Ci nie daje takiej satysfakcji gdy na wojnie zabije się przeciwnika który ma 40lvl więcej od Ciebie. Ots to jedna wielka lipa (Oprucz Pvp-ent~ ale to tylko w ramach treningu). Pozatym jak już napisałem wczesniej nie grajcie w takie gry… Sam nie wierzyłem że można się uzależnic, a jednak tak sie stało. 4lata w real Tibi + rok OTS pvp-ent~ , Nie chodziłem do szkoly, nie mogłem się skupic w nauce, oddalasz się od przyjaciół i 15-20h na dobe przed monitorem… Nie Polecam.

LOL , a wyobraź sobie że nabijasz 100 level i dedasz na anihilatorze . To dopiero byś się wnerwił.A ots War nie ma nic wspólnego z real war , tam masz odrazu eq, 10 bp manasów co po 500 many dają, uhy i sdki . Jeszcze na ots war zazwyczaj jest fast atak .Na otsach wszystko dzieje się szybko. A gdybyś miał przyjaciół to by cię odciągneli

Mówie tu o treningu i założe się że lepiej wiem od Ciebie czym sie róż real war od ots war ale ots pvp ent to domre miejce do treningu. A serverze na ktorym gram( grałem) było wiele wojen, do dziś toczy się najwieksza i nie mow mi że nie mam pojęcia… może i by mnie odciagneli ale tego nie zrobili. A pozatym jesli nawet padniesz na annih to możesz iśc jeszcze raz. Ale i tak uważam ze najtrudniejszy to POI quest, robiliśmy go z 10h i że tak powiem tego dnia czyms sie zatrułem i mialem nizłe sr… i co chwile lecialem do kibelka xD No ale udało się nie padlem :slight_smile:

Tak Masz Racje Servy przeznaczone do zabijania są bardzo przydatne ale nie tylko do Real Tibii ale i w innych grach gdyż gdy się trenuje zręczność instynkt poprzez np szybkie uleczanie siebie i równocześnie zabijanie wrogów . Ale na OTS jak powiedziałeś że się nabije 100 lvl w jeden dzień nie zgadzam się gdy grałem jednego dnia 12 godzin na kompie na jednym servie nabiłem tylko 40 lvl a po tygodniu 100 więc proszę nie przesadzaj może być server z exp razy 1000000 i z exp razy 5 ja osobiście wole te z większym

ja Grałem na serwie exp 2x i też wbijam 100lvl 1 dnia OTS to OTS a tibia rl to tibia rl

Poprostu liczy sie doświadczenie ^^

pozdro :smiley:

A Ja Grałem 12 godzin i nabiłem 40 wtedy był to serv 8.0 ^^ Ja za to na real Tibii grałem rok około i wbiłem 6 hary ;p 30lvl knight 26 druid 28 palladyn 19 sorcerer i 25 palladyn i sprzedałem większość postaci kolegom :slight_smile: + itemki komuś jeszcze :slight_smile: chyba Golden Armor i Demon shield

Ja mialem, 49lvl Elite Knight, 62lvl Master Sorcerer, 115lvl Royal Paladin i 55lvl Knight (bez Pacc :stuck_out_tongue: ) ale skończyłem z tą grą :stuck_out_tongue:

Itemki - MPA, Demon helmet, crown legi x3, demon shield x3 , Arbalest, 3x Soft Boots, chyba z 2-3x DSM,Golden Armory to u mnie ze 4-5 leżaly, jakieś 1kk w kasie, Pełno śmieci z questów- poi, wrl, demon,vampire itp itd… Za wyjątiem Anni - nie zrobiłem bo nie zdąrzyłem.

Poprostu ta gra mnie znudziła już i zacząłem grac w “Normalne gry”

Pozdro!

PS. NIE GRAJCIE W TIBIE!

:shock: Szybko się znudziłeś… W ogóle żal mi ludzi, którzy grają i grali w ten szit na dłuższą metę…

:stuck_out_tongue: Juz gram w normalne gry nie martw się o mnie xD