Ja odradzam tą gre. Ja sie wciągłem to oceny ino spadały w szkole. Jak chcesz sie wciągnąc to moge Ci hara sprzedać 50 lvl knajt ;D
CobraStyle , już jedno ostrzeżenie dostałeś za takie gadki. Ogólnie śmieszą mnie tacy ludzie jak ty. Wybuchacie gniewem na myśl o tym, że dla kogoś ten ■■■■ jest shitem. Ja grywam w Silkroad’a i nie zabijam lub burzę się jak ktoś powie, że to to syf. Lekarz zalecany.
Tibia… ;/ To nawet ciekawe nie jest…
Uzależnisz się …
Odradzam.
Jeśli masz już sie uzależniać to od czegoś lepszego ;p (np. Ragnaroka)
Tibia, WOW MU itp. to strata czasu, pieniędzy i zdrowia.
Grałem od 2003-2004 naszczęscie się wyleczyłem.
To co potrafi ten syf zrobić z ludzmi wiecie sami…
hmm duzo jest rzeczy które uzależniają a tibia to strata czacu tak jak ktos wczesniej powiedzial ciagle expienie bo to prawda chodzisz i chodzisz i jak kogos nawalasz to sie tylko chmorka pokazuje tak samo jak wlatcy moch - polowa szkoly gadala jak Czesio…
zgadzam się, to Włatcy moch to prawdziwa żenada, a wielu daje się na to złapać
tez się zgadam…
tylko nie zmieniajcie tematu!
u mnie w klasie 3 osoby grają w tibie a mają oceny na poziomie 2 i 1…
PS. ja sie niewypowiadam co do epulsa… żenada do potęgi! a na dodatek
epuls to /cenzura/ ale czesio jest wyjebisty
nie komentuję, bo już to zrobiłem, ale chyba zaraz ktoś to ocenzuruje, przynajmniej tak mi się zdaje
Napisane przez : Edge
Jak najbardziej się zgadzam
czy aż taka beznadziejna ta gra w końcu można w nią graćlatami to chyba nie beznadziejna w zasadzie grafika się różni gra się nie kończy ale takiego ludka można nie źle sprzedać na allegro przyznam się w połowie jestem zadowolony z tej gry mam 180 poziom i jest spoko do gry są coraz lebsze ulepszenia dodatki stroje troche polecam ale nie dajcie się wciągnąć
ale czy teżjest dobże jak ktoś gra godzinami w wowa lub rakiona itp ?? to chyba troche skomplikowane a jednak nikt nie pomyślał …
xxx.tibia.pl xxx= www
No wlasnie ale NIKT nie mysli
oto co tibia robi z ludźmi (ostrzegam te zdjęcia są drastyczne)
Daruj sobie, lub kolegom z podwórka podobne treści :?
Przysłoniłem je żółtą kartką…
Agaton
michalek698 , takie zdjęcia są zabronione na tym forum
Błagam, niech ktoś mi sprzeda parę rakiet Tomahawk i poda współrzędne serwerów Tibii
tu trzeba pogadać z prezydentem (chyba Iranu) co chciał sąsiadów na Grenlandię przenieść, niech ziści te marzenia tylko z Tibią :mrgreen:
owszem ta gra jest zla, sam w nia gram(ale to szczegol) rowniez odradzam!!, ale zasady sa bardzo proste :o
Gralem w to 3 lata, wbilem 114lvl i sie znudzila xD ale pozatym Odradzam to jest poprostu narkotyk. Siedzialem po 15h dzienie i gralem w to ;/
oceny w szkole to tragedia, przyjaciele cie opuszczaja nie mowiac o dziewczynach. Lepiej grac w Single… mniejsze ryzyko.
hmm ja w tibie grałem rzeczywiście wciągnęło mnie teraz mam nowego kompa mam tam chyba 15 lvl w tibi i nie gram wole inne gry pozatym skoro mówicie że 4/8h to dużo to dziwna sprawa bo ja w ferie teraz jestem od 10-22 wszyscy wyjechali to co mam robic, a ja w te ferie niestety jakos dziwnie nigdzie nie pojechalem.
Pozdrawiam