Tnie mi się muzyka na youtube/filmy na zalukaj itp


(Jrozwadowski27) #1

Może wyjaśnie to lepiej niż w tytule. Nie wiem skąd i dlaczego od jakiegoś czasu gdy odpalam filmy na youtube strasznie mi się tną, zawiszają muzyka także, lecz już w odtwarzaczach (dziobas, AIMP) wszystko dziala elegancko. Próbowałem przeinstalowywać adobe flash playera na starsze wersje lecz to nic nie pomagało. Nie mogąc rozwiazać problemu przeinstalowałem windowsa, ale nadal to samo mam...

Pytania do was: czego się tak dzieje? jak to naprawić? lub jakie programy mogą mieć coś wspólnego z odtwarzaniem tych rzeczy? i ostatnie pytanie, dlaczego Bóg zesłał na mnie taki problem??

Proszę o szybkie i najlepiej trafne odpowiedzi :slight_smile:


(Ocxxxx) #2

z czego masz internet?


(Peczal) #3

Jaka masz przeglądarkę? Ja używam "ff" i od pewnego czasu mam to samo;/

Też przeinstalowałem flasha i nic.

Nawet dobry znajomy pytał się mnie bo ma ten sam problem...


(Jrozwadowski27) #4

internet z Netii 6MB choć często bywa wadliwy...

a przeglądarka Firefox, próbowałem też w operze i na chrome i ciągle to samo..

*edit: ale szczerze wątpię, żeby to była wina internetu, bufering jest ok :smiley:


(TheAdriano) #5

Cześć

Prosił bym o specyfikację Twojego komputera.


(Jrozwadowski27) #6

no najnowszy i najlepszy komputer to nie jest :slight_smile:

procesor AMD Athlon 64 3000+, 1,5GB ramu, płyta główna K8V-X SE, karta graficzna NVIDIA GeForce 7300 GT (256mb), ale do pewnego czasu wszystko było w porządku..


(system) #7

Usuń ciasteczka i cache przeglądarki.

Zainstaluj inną przeglądarkę i zobacz jak tam działa np.: Google Chrome - jest lekka


(Jrozwadowski27) #8

Nadal to samo... :confused:


(system) #9

Uruchom menedżer zadań>Procesy>zakończ niepotrzebne

Start>Uruchom>msconfig>usługi - wyłącz niepotrzebne

TYLKO Z GŁOWĄ JE WYŁĄCZAJ!

(Piotr Kluzowicz) #10

Również borykam się z podobnym problemem od kilku dni. Tyle, że u mnie tnie się i trzeszczy sam dźwięk. Też na na różnych przeglądarkach.


(system) #11

Problemy z internetem

?


(Jrozwadowski27) #12

Próbowałem przeinstalować na Windows 7, niestety po 3 próbach z 3 płytami mi się nie udało.... lecz dorwałem Windows XP, zainstalowałem home edition, oraz Adobe flash Playera 10, teraz działa wszystko dobrze : O


(system) #13

Tak, jak myślałem. System ci zamulał, a na nowym systemie będzie działał OK, bo jeszcze jest czysty.


(Jrozwadowski27) #14

ale wcześniej już raz przeinstalowałem i to nic nie pomogło :F, wtedy zainstalowałem Adobe Flasha najnowszego, teraz mam 10 i git chodzi :F, chyba zrobię co do tego inny temat :smiley: