Witam, otóż dzisaj chciałem wejść za pośrednictwem google na naszą stronę czyli dobreprogramy no i tak widzę, że wyskoczyło mi dubbling 2 for i pomyślałem, że jacyś hejterzy robią sobię jaja wszedłem i zobaczyłem, że tak, wszystko od was skopiowali, logo i ogólnie wszystko, tak samo jak podziały for i poradniki.
Link do zhejterowanego forum (dubblingowanego)
http://www.forum-dobreprogramy.czo.pl/index.htm
A i mam pytanie, czy Adminstracja udzieliła im zgody na założenie własnego forum o wszystkim podobnym tak jak na naszym ?
Żeby strona miała wysoką pozycję w Google musi mieć wysoki Page Rank. Prawdopodobnie(Google nie wyjaśniło do końca jak działa Page Rank) czym więcej jest odnośników do danej strony tym jest szybciej(wyżej) w wyszukiwaniach. Dlatego mnie to zdziwiło, że jest dość wysoko.
Bo reklamowali na największej serwerowni i na google wpisali URL i tak dalej, ja tak samo robiłem z własnym forum, ale chociaż nie ściągałem od innych pomysłów…
No i forum zostało zablokowane ze względu na naruszenie praw autorskich do znaku towarowego firmy dobreprogramy sp. z o.o.. To się nazywa szybka reakcja.