Topics_anywhere


(JarekMk) #1

Mam z tym problem... Nie wyświetla polskich znaków.. Jak to naprawić :?:


(Skr3czu) #2

Zobacz tutaj:

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=79822

Punkt .6.

Pozdrawiam


(JarekMk) #3

No aż taki tępy nei jestem :stuck_out_tongue:

To eni to gdyż reszta treści jest dobrze wyświetlana, zobacz sam : http://antivir-polska.info/ - to nie reklama... Widzisz w tematach z forum polskie znaki się krzasczą... A w reszcie jest dobrze


(Skr3czu) #4

a przeczytałeś tego linka całego?bo tam pisze jeszcze coś jak nie pomaga tamten kod ;]


(JarekMk) #5

Ale treść jest pobierana z tabeli a nei będę pisał całej tablicy zamienników zanaków to bo zamobójstwo :?


(Skr3czu) #6

to w takim razie nie masz chyba innego wyjścia ;]


(L337 Crew) #7

szakal175 - może spróbuj u góry pliku topics anywhere nadać polskie kodowanie ?

ewentualnie daj

<? echo "" ?>

A jak nie - znajdź coś związane z charsetem :stuck_out_tongue:

Może coś to pomoże :smiley:

[dodano] !!

Pobierz stąd:

http://www.phpbb2.pl/download.php?d=42

Powinno być po polsku, OK :slight_smile:


(Szuman) #8

szakal175 nie polecam topic_anywhere. Raz, że są problemy z kodowaniem, dwa, że przy wyłączonej obsłudze JavaScript uzytkownik nie zobaczy listy postów, a trzy, że roboty wyszukiwarek nie będą widziały linków do tych postów. Lepie ssij ostatnie posty za pomocą rss: instalacja tego moda jest chyba jedną z najprostszych: niczego nie edytujesz, tylko wrzucasz jeden jedyny niewielki plik do katalogu głównego forum i działa :smiley: moda znajdziesz tutaj: http://www.phpbb2.pl/download.php?d=83

otwórz plik php, bo w nim znajduje się opis linków, czyli jaki link wstawić, żeby wyświetlało się to, co chcesz :slight_smile: