Rozjechała się topka forumowa i kolor się zmienił.
Mobilne Google Chrome 68.0.3440.91
Potwierdzam, też miałem zgłaszać ten problem. Nie chodzi o przeglądarki a szerokość ekranu. W moim Galaxy S7 edge w pionie rozjeżdża się, a w poziomie już nie.
U mnie też w pionie, Huawei P10.
Właśnie od paru godzin zastanawiam się czy to problem u mnie czy o co chodzi. Całe forum rozjechane na 3 przeglądarkach.
Problem pojawił się po tym jak forum padło na chwilę i nie dało się poprawnie nawiązać z nim połączenia.
Nie wiem czy to ma związek, ale:
Faktycznie fantastycznie…
Na mobilnym się rozjechało po części przez przywrócenie się loga z napisem (białe na białym to nie widać).
Po zgłoszeniu, że na iPhone spychany jest przycisk “awatar” logo obcięto do ludka.
Jedynie dziwne, że teraz przycisk nie wychodzi poza ekran a spadają przyciski do nowej linii.
.d-header {
background-color: #000 !important;
}
.extra-info-wrapper .topic-link {
color: #fff !important;
}
.extra-info-wrapper .badge-wrapper.bullet span.badge-category {
color: #adadad !important;
}
tymczasowa podmiana kolorów.
Shift+F5 i po sprawie.
@krystian3w po raz kolejny i ostatni sugeruję, że błędy w naszych systemach nie powinny być naprawiane przez osoby postronne używając Stylusa czy podobnych rozwiązań opartych na customowych stylach clienta.
Przestrzegam także użytkowników, aby do takich “poprawek” podchodzili ostrożnie - mogą powodować nieprzewidziane błędy w przyszłości i/lub wpływać na wydajność serwisu na Twojej maszynie.
Btw - błędy po aktualizacji forum naprawione. Have fun.
Wywalcie style użytkowników, które nie są dostosowane do nowej wersji forum, bo to tez wprowadza w błąd, a dodatkowo nie działa przełączanie ich z burgera.
Po wczorajszym update forum i tak nie działała wybierałka customowych styli, na czas rozwiązania problemu customowe style zostały wyłączone.
Nawet opcje powiadomień nie działają.
Wczoraj chciałem kliknąć śledzenie tematu i nico. Nie działa nawet wyciszenie. Dzisiaj też nie działa:
Śledzenie wskakuje zaznaczone na niebiesko tylko po dodaniu posta. Dobre i tyle…
Za to czat startuje bez animacji, chyba wyłączono ją w ustawieniach pluginu. I jego ikona zmniejszona.
A całe forum muli jak nigdy.
Sprawdzasz bez CSS-a z userstyles.org
/ freestyler.ws
?
Ogólnie to widzę lag przy tworzeniu, edytowaniu, zapisywaniu wiadomości ale to może sprawka CSS-a.
Ja mam “czystą” stronę. Bez żadnych dodatkowych CSSów, styli itp.
Eee tam, tylko wczytuje się kilka sekund każda strona
No, 5, do 10 sekund. To chyba nie jest Eee tam.