Torrenty

jaki jest wg was najlepszy program do pobierania plików typu torrent?

p.s (pytanie do użytkowników azerusa) czy jak wy zaczynaliście prace przy tym programie to długo musieliście czekać na rozpoczęcie downloadu? (chodzi mi wtedy jak nie mieliście udostępnionego żadnego pliku)

Ja ostatnio przesiadlem sie na BitComet. Uwazam ze jest najlepszym programem. Wczesniej mialem Bit Tornado i najwyzszy transfer to gora 50kb/s. Lacze mam 256kb/s, a na BitComecie smiga mi srednio kolo 100. Pozdr

Ja równiez uzywam BitComet’a całkiem sympatyczny program.

Moim zdaniem bardzo dobry, i polecam go wszystkim :stuck_out_tongue:

Porównanie dwóch programów.

Poczytaj:

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … 047#124047

No to ja mam niemal identyczną sytuacje jak kolega :slight_smile:

Polecam BitComet

Jesteś za NAT - BitComet lub BitTornado

Pierwsze używałem BitTorrent :D, potem BitComet, a teraz Azureus i zdaje mi się, że jest najlepszy.

no ja rówież polecam bit comet

Bit Comet sobie wszystko sam automatycznie ustawia pod dany torrent.

W azureusie nie wiem jak jest wiec nie bede sie wypowiadal na jego temat.

Ja polecam zdecydowanie BitComet 0.57

Ja ze swojej strony polecam Azureusa bo jak zainstalowałem BitComet to tak mi sie slimaczyl ze szok :slight_smile: a w Azureusie smiga jak powinien :smiley:

co zrobić żeby mieć ziloną mordę w azreusie?

kierus sie do admina po zew.IP

lub proś o przekierowanie portu jakiegoś z Azora na Twój wew. IP

To jest twój DL: 256kb/s

Czyli 256/8=32Kb/s -> I z taką prędkością możesz pobierać maxymalnie, więc powiedz mi jak ściąga z prędkością 3 razy szybszą ??

Mega doładowanie ??

Ja wyłączyłem systemowego Firewalla i mam zieloną mordkę :slight_smile:

uzywalem wczesniej azureusa, teraz bitcomet… ten drugi wygodniejszy i u mnie mniej obciaza system przy kilku torrentach.

U mnie odwrotnie, IMHO azureus to kobyła :stuck_out_tongue: Po miesiącu urzywania Azureusaprzesiadłem się na BitComet i jestem zadowolony :smiley:

Ekhem… tez mam 256 i jakos na BitComet (i w ogóle, jak ściągam) mam MAX 40kb/s… ? Kiedyś używałem Bit Torrent i sunął ok. 2kb/s :P:P

dla mnie - BitComet - jade na nim juz od roku i nie mam problemów :stuck_out_tongue:

polecam :smiley:

Ja polecam Azureusa;]szybko sciaga a to najwazniejsze

tylko ze na takim np. click plick konta z auzerusem są blokowane, bo auzerus automatycznie ustawia cię pierwszego w kolejce do pobierania.