Toshiba G500 polecacie?

Kupiłem właśnie na allegro Toshibe G500 i tak się teraz zastanawiam czy dobrze zrobiłem… :? Co sądzicie o tym telefonie. Wiem że jest awaryjny z tym że ja jestem taki “Pan złota rączka” potrafi coś sam naprawić jak sie zespuje i jeślij padnie oprogramowanie to raczej nie zanoszę do serwisu tylko sam naprawiam. Kupiłem go po okazyjnej cenie…Szukałem jakiego palmtopa z Windows Mobile no ale wybór padł na Toshibe. No i teraz mam dylemat czy dobrze zrobiłem że ją kupiłem. Niby ma wszystko co chciałem (windows mobile), Wifi,jest jeszcze na gwarancji no ale nie wiem sam czy jestem z zakupu zadowolony. Boje sie troszke o simlocka bo będę musiał z niego zdjąć mam nadzieje że w 100 zł sie zmieszczę z simlockiem. Ma ktoś z Was ten telefon i może podzielić się wrażeniami itp???

Jako były użytkownik G500.

1. Oryginalny WM5 jest do bani - najlepiej poszukaj nieoficjalnego WM 6.1 lub 6.5.

2. Jest spore prawdopodobieństwo, że wkrótce padnie ci port miniUSB.

3. Co do SimLocka to nie wiem, czy ci się uda - swego czasu w Play zdejmowali za darmo - jeśli ma simlocka na Play to idź i się spytaj.

4. Ogólnie wspominam telefon miło - mimo tego, że czasem bywał kapryśny.

5. Jeśli już padnie ci miniUSB, to możesz odesłać do serwisu na gwarancję - jeśli odczekasz swoje (rekordziści czekali ponad 3 miesiące) to dostaniesz Toshibę G910.

6. Wi-Fi działa przyzwoicie - nie ma z nim większych problemów.

To chyba najważniejsze.