Total Commander za darmo

Czy program Total Commander można zdobyć i używać za darmo, czy też wszystkie wersje są płatne.

wersje programu mozna pobrać z http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=3&t=4

lecz po 30 dniach nalezy go odinstalowac lub wykupić licencję za ok 150 złotych

Są wersje shareware :slight_smile: np. ta

:arrow: Total Commander

Niema darmowej wersji total commandera ryszard.

Ta tylko tyle różni się od wymienionej wyżej, że jest przestarzała. Aktualna wersja leży tam gdzie podał pysiu.

Tak zgadza się. Porsostu ta wpadła mi w oko i podałem :oops:

Program Total Commander jest wersją “niby” 30-dniową. Po tym czasie “niby” należy ją usunąć lub zapłacić 150zł, ale jeśli tego nie zrobisz, to program bedzie działał dalej, tylko przypominał o wykonaniu tych czynności! Oczywiście jako użytkownik tego forum, muszę cię przestrzec, że jest to niezgodne z prawem i nie możesz robić czegoś takiego :stuck_out_tongue:

Nie tak znowu “niby”…

W końcu łamanie prawa jest karalne i to surowo :wink:

To po co wogle o tym piszesz. Dajesz wskazówke jak używac nielegalnie program. :?

Ale skoro autorzy do tego dopuszczają to czy tak znowu nielegalnie :?: Kolejna zagadka licencji :smiley:

Jest jasna informacja że masz zakupić program, wiec żadnej zagadki raczej nie ma. :smiley:

Oczywiście, że dopuszczają Damianie i ma to działanie marketingowe.

Gdyby Total Commander miał być istotnie zaprogramowany tylko na działanie trialowe - po skończonym okresie stosowna ramka uniemożliwiła by działanie tegoż w ogóle. Tak jest z wieloma, nawet cienkawymi progsami.

I jeszcze autorzy TC wspaniałomyślnie piszą, który przycisk zaklikać (za każdym razem inny), by program się uruchomił! :twisted:

Więc gdzie tu konsekwencja… :roll:

Dzięki! O to mi chodziło. Myślałem, że co 30 dni będę musiał od nowa instalować program.

ale zawsze mozna uzyc darwmoego odpowiednika… jest ich sporo i mozna dobrac cos do swoich potrzeb.

http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-l … agery.html

Nic tylko pozostawić to bez komentarza. :?