Przeszukałem już wiele postów ale nie mogę znaleźć odpowiedzi.Przestał mi nagle działać w laptopie touchpad.Mogę jedynie używać myszy którą podpinam do usb sprawdzałem już wszystkie kombinacje klawiszy z FN ale to nic nie dało .W panelu sterowania w opcjach mysz nie mam touchpada więc nie wiem gdzie jest jeszcze inna możliwość załączenia go.Mam wgraną Vistę w dodatku po angielsku dodam że laptop jest nowy 1miesiąc i nic nie kombinowałem z systemem. Jeśli ktoś wie jak załączyć touchpada bardzo byłbym wdzięczny.
Co prawda mam ASUS`a ale u mnie w lapku jest taki przycisk do wyłączenia touch pada. Może go przez przypadek włączyłeś? A jak nie to oddaj na gware niech sprawdzą.
Nie ma żadnego przycisku do wyłączenia bezpośrednio z klawiatury.Myślałem że może to jest jakaś drobna pierdoła i nie będe musiał zawozić kompa do serwisu (jest dosyć daleko)
mógłby ktoś coś pomóc?? bo mam ten sam problem
Niektórym laptopom trzeba doinstalować sterownik do touchpada, może przez przypadek odinstalowałeś go, jeśli jest taka możliwość to przeinstaluj sterownik.