Witam!
Ostatnio dawno mnie tutaj nie było gdyż zapomniałem hasła, ale jakoś sobie poradziłem Mam do Was ogromną prośbę. A mianowicie: skończyłem grać dzisiaj w Counter-Strike’ a i na Steam pojawiła mi się nowa wiadomość o TrackManii Nations Forever. Nudziło mi się więc chciałem zobaczyć. Pobrałem. Wszystko ładnie, pojawiają się ustawienia gry, wszystko ustawiłem, gra się włącza i… no i sie mnie pyta czy mam konto już czy założyć nowe. Klikam żeby założyć i nic. Klikam, że mam i dalej nic. Klikam byle gdzie no i nic. Gra się na 1000000000000% nie ścieła, bo kula, która jest w tle się kręci bez zacięcia. Grę można z neta za darmo pobrać więc proszę mnie nie oskarżać o hakerstwo
Dodam że instalowałem i pobierałem 2 razy… mam płytę głównąAsus P5k-E, C2D E6550, GF 8800 GTS 640 mb, Chieftec 560 watt zasilacz :P, Mozilla Firefox 2.0.14 internet no i najnowszy DirectX 9. Dodam jeszcze, że przed uruchomieniem pojawia się błąd: używasz wersji DEBUG bibliotek DirectX, gra może chodzić wolno. Czy napewno chcesz kontynuować? Jak daje OK to działa normalnie (kula sie nie kreci wolno) ale jest ten blad co wyzej i odpalałem grę w trybie zgodności z M$ 98 i to samo…
Z Góry dzięki!
Pozdro :multi: :smilecolros: