Panowie co to za moda z tymi trampkami do garnituru? Widzę,ze coraz więcej celebrytów oraz aktorów nakłada takie trampki. Stało sie to juz normą?
By myślą, że są wtedy tacy “cool”. Nie są.
Cool to są skarpety do sandałów.
Skarpety do sandałów są wskazane ze względów higienicznych
A trampki do garnituru mają podkreślić nieformalność stroju. Tzw. sportowa elegancja. Poza tym sam krój garnituru jest zdecydowanie inny, nikt raczej nie zakłada butów sportowych do eleganckich, biznesowych spodni i marynarki czy smokingu.
Garnka plus nerka
Chciałem zaznaczyć, że wczoraj 21 kwietnia miała miejsce premiera dużej zbiorczej (opcjonalnej KB4550945) aktualizacji W10.
Odliczanie do artu na stornie głównej DP co nie działa 3,2,1…
Ręka w górę komu coś nie działa?
Na jakimś forum 8 lat temu mój awatar pewnie wyprzedził epokę
Często mam wrażenie że takie osoby same sobie zaśmiecają system i bez względu czy to xp czy windows 10 czy aktualizowany czy nie mają zrobiony syf i szukają pretekstu/kozła ofiarnego by zwalić błędy kiedy ich ten cały majdan już całkowicie odmawia posłuszeństwa…
Nikt się nie zgłosi. Najpierw muszą naprawić system, żeby przeczytać Twój post
Taka norma jak facet w leginsach.
Nie zapominaj że tacy ludzie mają jeszcze srajfony
Czy tam nie powinien być liść (laurowy)?
Mi się to osobiscie nie podoba. Polecam kupno klasycznych butow garniturowych.
Postaw na jeden z modeli
oxfordy
derby
ewentualnie jeśli szukasz czegoś bardziej oryginalnego Monki
Najbardziej uniwersalne będą buty w kolorze brązowym.Czarne są bardzo formalne i nadaja się jedynie na specjalne wyjścia.
Najmodniejsze i najbardziej klasyczne są buty z obłymi czubkami.
Jakbyś pokazał zdjęcie to można o czymś dyskutować. Jak wszystko jest dobrane elegancko i pasuje do siebie to nie wiem o co ból dupska macie.
Co ma piernik do wiatraka?
Zapytaj sprzedawcę