Trampki do garnituru

Panowie co to za moda z tymi trampkami do garnituru? Widzę,ze coraz więcej celebrytów oraz aktorów nakłada takie trampki. Stało sie to juz normą?

1 polubienie

By myślą, że są wtedy tacy “cool”. Nie są.
Cool to są skarpety do sandałów.

…szczególnie w takiej wersji

:mask:

2 polubienia

Skarpety do sandałów są wskazane ze względów higienicznych :wink:

A trampki do garnituru mają podkreślić nieformalność stroju. Tzw. sportowa elegancja. Poza tym sam krój garnituru jest zdecydowanie inny, nikt raczej nie zakłada butów sportowych do eleganckich, biznesowych spodni i marynarki czy smokingu.

Garnka plus nerka

3xmnvz

1 polubienie

Chciałem zaznaczyć, że wczoraj 21 kwietnia miała miejsce premiera dużej zbiorczej (opcjonalnej KB4550945) aktualizacji W10.
Odliczanie do artu na stornie głównej DP co nie działa 3,2,1…
Ręka w górę komu coś nie działa?

wena%20z%20butem

Na jakimś forum 8 lat temu mój awatar pewnie wyprzedził epokę :wink:

Często mam wrażenie że takie osoby same sobie zaśmiecają system i bez względu czy to xp czy windows 10 czy aktualizowany czy nie mają zrobiony syf i szukają pretekstu/kozła ofiarnego by zwalić błędy kiedy ich ten cały majdan już całkowicie odmawia posłuszeństwa…

Nikt się nie zgłosi. Najpierw muszą naprawić system, żeby przeczytać Twój post :rofl:

Taka norma jak facet w leginsach.

Nie zapominaj że tacy ludzie mają jeszcze srajfony :smiley:

Czy tam nie powinien być liść (laurowy)?

:stuck_out_tongue_winking_eye:

Mi się to osobiscie nie podoba. Polecam kupno klasycznych butow garniturowych.
Postaw na jeden z modeli
oxfordy
derby
ewentualnie jeśli szukasz czegoś bardziej oryginalnego Monki
Najbardziej uniwersalne będą buty w kolorze brązowym.Czarne są bardzo formalne i nadaja się jedynie na specjalne wyjścia.
Najmodniejsze i najbardziej klasyczne są buty z obłymi czubkami.

Jakbyś pokazał zdjęcie to można o czymś dyskutować. Jak wszystko jest dobrane elegancko i pasuje do siebie to nie wiem o co ból dupska macie.

Co ma piernik do wiatraka?

Zapytaj sprzedawcę