Tryb FullScreen w AllPlayerze 2.2.1 nie działa

Witam

Niedawno ściągnąłem AllPlayer’a 2.2.1.

Z początku wrażenie dobre.

Jednakże, gdy chcę odtworzyć dowolny plik filmowy, i włączyć go następnie w tryb Full Screen, to słyszę tylko dźwięk. Obrazu nie ma.

Czy znalazł ktoś może sposób na rozwiązanie tego problemu lub sam się z tryb trudzi.

Będę wdzięczny za udzielone odpowiedzi. :slight_smile:

No to dziwna sytuacja…u mnie działa bez żadnego problemu.Może “LiveUpdate” pomoże ??

Niestety nie. Nie ma nawet co aktualizować. Kodeki mam wszystkie.

Obecnie używam K-Lite Codec Pack 2.45. Z “normalnym” odtwarzaniem filmów w trybie normalnym, czyli w niepełnym oknie nie mam problemów.

boczi a masz może “klonowanie” włączone na karcie grafiki :smiley: :smiley:

Dobrze kombinujesz. Dzięki. :slight_smile:

I teraz mi na komputerze się odtwarza film w trybie FullScreen, bo wyłączyłem klonowanie obrazu do telewizora.

Mam Radeona 9550. Sterowniki Catalyst. Najnowsze.

Przedtem “klonowanie” miałem włączone. No, ale nie mam filmu na telewizorze, co jest najważniejsze…

Macie na to jakieś rady?

Dodam, że analogicznie, przy uzywaniu SubEdit Playera, z włączonym klonowaniem problem nie występuje.

ja nie mam opcji klonowania, a mam ten sam efekt co Boczi, ale tylko na niektórych plikach

A u mnie bylo tak: na poczatku dzialalo spoko, ale potem sobie jakos tak wszedlem w ustawieniach w zakladke odtwarzanie i na dole cos pozmienialem w fullscreen w rozdzielczosci… i wtedy mi sie podzialo tak, ze tez mialem tylko glos i czarny obraz. Ale potem wszedlem tam jeszcze raz i cos tam pogrzebalem i teraz mi chodzi spoko fullscreen. Wiem ze nic konkretnego nie podpowiedzialem, ale moze i Wam cos z tego grzebania tam wyjdzie :wink: A inna mozliwosc to wejsc na forum na stronie firmowej allplayera i moze tam cos jeszcze znajdziesz?

Witam !!

ja ma taka sama sytuacje co wy :slight_smile: . bylem na stronie producenta, a dokladniej na forum, i tam mozna znalesc gro takich samych przypadkow. Problem jest typowy dla tej wresji, wystarczy tylko czekac na jakies poprawki, ale z tego co mi wiadomo, to autor Allplayera nie ma za duzo czasu na to … :roll:

pozdrawiam 8)

Która zapewne niedługo sie pojawi.

Wiem jak rozwiązać ten problem-gdy pojawi ci sie to czarne okno w trybie fullscreen i leci tylko dźwiek, to nacisnij raz przycisk 2 na klawiaturze numerycznej, na pewno pomoże.

mateusz1990

przetestowałem - działa :slight_smile:

ale 2 powinna byc wprowadzona z numerycznej (tych po prawej, nie nad literami :wink: )

Miałem to samo ,zrobiłem tak: prawy klik na otwartym AlPlayerze dałem obraz i tu dokładnie nie pamietam ale chyba PanScan albo powieksz/pomniejsz i było juz ok :slight_smile: Pozdrawiam .