A u mnie bylo tak: na poczatku dzialalo spoko, ale potem sobie jakos tak wszedlem w ustawieniach w zakladke odtwarzanie i na dole cos pozmienialem w fullscreen w rozdzielczosci… i wtedy mi sie podzialo tak, ze tez mialem tylko glos i czarny obraz. Ale potem wszedlem tam jeszcze raz i cos tam pogrzebalem i teraz mi chodzi spoko fullscreen. Wiem ze nic konkretnego nie podpowiedzialem, ale moze i Wam cos z tego grzebania tam wyjdzie A inna mozliwosc to wejsc na forum na stronie firmowej allplayera i moze tam cos jeszcze znajdziesz?
ja ma taka sama sytuacje co wy . bylem na stronie producenta, a dokladniej na forum, i tam mozna znalesc gro takich samych przypadkow. Problem jest typowy dla tej wresji, wystarczy tylko czekac na jakies poprawki, ale z tego co mi wiadomo, to autor Allplayera nie ma za duzo czasu na to … :roll:
Wiem jak rozwiązać ten problem-gdy pojawi ci sie to czarne okno w trybie fullscreen i leci tylko dźwiek, to nacisnij raz przycisk 2 na klawiaturze numerycznej, na pewno pomoże.
Miałem to samo ,zrobiłem tak: prawy klik na otwartym AlPlayerze dałem obraz i tu dokładnie nie pamietam ale chyba PanScan albo powieksz/pomniejsz i było juz ok Pozdrawiam .