TuneUp Utilities-na Mikołajki

Nie miałem jeszcze tego programu,ale jest niesamowity. :slight_smile: http://bezplatny.net/tuneup_utilities_2 … lajki.html

Witam pobrałem polska wersje językową teraz czekam na link aktywacyjny z kluczem długo to się czeka? dziękuję pozdrawiam :slight_smile:

Też skorzystałem :slight_smile: Dzięki za info

Ok 5 minut.

Ja dostałem wcześniej.Ok.3-4 minutek :slight_smile: Pobierz wersję polską trial ze strony polskiej producenta,wkleić klucz i już.

Pozdrawiam.

Dodane 06.12.2009 (N) 21:35

Staram się przekazywać dobre info dla życzliwych “ludków”.

Hej.

Był także Radiotracker w promocji-kosmiczny program.

Ja też już dostałem swój klucz :slight_smile: Jeszcze raz dzięki

To super-ewentualne podziękowania kierować proszę dla administratora tejże informacji-ja tylko ją przekazałem dalej.

Mam ten program od pół roku i jestem bardzo zadowolony! !!

bardzo ciekawy dziękować :slight_smile:

Dzięki Ci autorze za tak dobrą nowinę :slight_smile:

Ja także skorzystałem z tego prezentu, jednak mam następujące pytanie - czy otrzymany klucz daje mi możliwość korzystania z pakietu przez czas nieograniczony, czy jest może jakiś limit :?:

Tego niestety nie wiem.Napisz do administratora z linku,który podałem.Odpisze na pewno-to zacny człowiek,choć go nie znam,ale pisałem w innej sprawie.

Wczoraj już nie zdążyłem napisać,ale też muszę to ustalić.

Gdy się dowiesz pierwszy to daj znać tutaj.

Pozdrawiam.

Dodane 08.12.2009 (Wt) 13:04

Otrzymałem dziś informację od tego zacnego człowieka,że licencja na ten program z tej promocji jest…już do końca życia.

Niesamowity program-naprawił :slight_smile: mnie problem z uruchamianiem plików exe-Dr.Web nie chciał się uruchomić wczoraj.

Pozdrawiam.

Proszę podziękować temu zacnemu człowiekowi za ten upominek mikołajkowy ja też jestem bardzo zadowolony z tego programu mogę w końcu dokładnie wyszukać i wyczyścić z rejestru pozostałości po odinstalowanych paragramach :slight_smile: Czego inne programy do czyszczenia tego nie zrobiły jest tez duzo innych przydatnych funkcji można nawet zmienić wygląd logowania i ładowania się systemu oraz sam wygląd systemu po załadowaniu się są rożne kolory do wyboru 8)

Dziękuję jeszcze raz pozdrawiam :slight_smile:

Proponuję nieśmiało,by samemu napisać do administratora na bezpłatny.net i już.

Ja już napisałem.

Super program-już też kilka czynności nim wykonywałem,ale jeszcze bardziej mnie raduje Radiotracker-bajeczny program.

Hej,

Witam a można jakieś namiary na tego człowieka :wink: ? żeby do niego napisać

Pozdrawiam :slight_smile:

pisz na kontakt@bezplatny.net

Podałem już Tobie adres.E-mail jest następujący admin@bezplatny.net

Hej.

ok dzięki już tam drapnę jakieś podziękowanie

Pozdrawiam :slight_smile:

To od razu podziękuj za kolejną informację o Mediaraptor :slight_smile: Odjazdowy kolejny program,ale zastanawiam się,czy w ogóle go brać,bo gdzie ja to wszystko pomieszczę…Mam dużo muzyki z radia i z płyt cd.