Nie miałem jeszcze tego programu,ale jest niesamowity. http://bezplatny.net/tuneup_utilities_2 … lajki.html
Witam pobrałem polska wersje językową teraz czekam na link aktywacyjny z kluczem długo to się czeka? dziękuję pozdrawiam
Też skorzystałem Dzięki za info
Ok 5 minut.
Ja dostałem wcześniej.Ok.3-4 minutek Pobierz wersję polską trial ze strony polskiej producenta,wkleić klucz i już.
Pozdrawiam.
– Dodane 06.12.2009 (N) 21:35 –
Staram się przekazywać dobre info dla życzliwych “ludków”.
Hej.
Był także Radiotracker w promocji-kosmiczny program.
Ja też już dostałem swój klucz Jeszcze raz dzięki
To super-ewentualne podziękowania kierować proszę dla administratora tejże informacji-ja tylko ją przekazałem dalej.
Mam ten program od pół roku i jestem bardzo zadowolony!
bardzo ciekawy dziękować
Dzięki Ci autorze za tak dobrą nowinę
Ja także skorzystałem z tego prezentu, jednak mam następujące pytanie - czy otrzymany klucz daje mi możliwość korzystania z pakietu przez czas nieograniczony, czy jest może jakiś limit :?:
Tego niestety nie wiem.Napisz do administratora z linku,który podałem.Odpisze na pewno-to zacny człowiek,choć go nie znam,ale pisałem w innej sprawie.
Wczoraj już nie zdążyłem napisać,ale też muszę to ustalić.
Gdy się dowiesz pierwszy to daj znać tutaj.
Pozdrawiam.
– Dodane 08.12.2009 (Wt) 13:04 –
Otrzymałem dziś informację od tego zacnego człowieka,że licencja na ten program z tej promocji jest…już do końca życia.
Niesamowity program-naprawił mnie problem z uruchamianiem plików exe-Dr.Web nie chciał się uruchomić wczoraj.
Pozdrawiam.
Proszę podziękować temu zacnemu człowiekowi za ten upominek mikołajkowy ja też jestem bardzo zadowolony z tego programu mogę w końcu dokładnie wyszukać i wyczyścić z rejestru pozostałości po odinstalowanych paragramach Czego inne programy do czyszczenia tego nie zrobiły jest tez duzo innych przydatnych funkcji można nawet zmienić wygląd logowania i ładowania się systemu oraz sam wygląd systemu po załadowaniu się są rożne kolory do wyboru 8)
Dziękuję jeszcze raz pozdrawiam
Proponuję nieśmiało,by samemu napisać do administratora na bezpłatny.net i już.
Ja już napisałem.
Super program-już też kilka czynności nim wykonywałem,ale jeszcze bardziej mnie raduje Radiotracker-bajeczny program.
Hej,
Witam a można jakieś namiary na tego człowieka ? żeby do niego napisać
Pozdrawiam
ok dzięki już tam drapnę jakieś podziękowanie
Pozdrawiam
To od razu podziękuj za kolejną informację o Mediaraptor Odjazdowy kolejny program,ale zastanawiam się,czy w ogóle go brać,bo gdzie ja to wszystko pomieszczę…Mam dużo muzyki z radia i z płyt cd.