Aby móc pisać po danej części którą pociąłeś w ImageReady musisz dla tego kawałka ustawić aby obrazek był tłem komórki a nie od tak sobie wstawionym obrazkiem.
Jak to się robi opisałem w kroku 4 w tutorialu. Więc proponuję poczytać, a jak będziesz miał problem z tym to proponuję poczytać poprzednie strony w wątku ponieważ co jakieś drugie pytanie w nim dotyczy ustawiania tych teł…
Trochę dziwi mnie to, że wartości width oraz height nie są podane w cudzysłowiach a z tego co wiem to powinny być. Ale skoro ImageReady stworzył taki kod i wszystko teraz działa dobrze to dalej tak powinno być ok… :?
Zrobiłem sobie głowna ramke do ktorej wczytywane sa wszystkie dane, ale jezeli zastosuje takie polecenie.
To strona mi sie rozjezdza i wogole jest bialy kolor. Niewiem czy jasno to powiedzialem jezeli nie to dam screen’a. Zauważcie jak sie logo i buttony zepsuly:(
Pierwszy ale nie ostatni ! :P:P:P chodzi mi oto co dalej bo chyba teraz jak to zapisalem powienno byc juz mona uzuplniac stronke tresciwo a tu nic .Jestem poczatkujacy co dalej powienienem zrobic?