Morgen ale jak klikam prawym przyciekiem myszy to nie ma zapisz obraz jako tylko zapiz tlo wiec to juz ejst tlo tylko jak teraz literki na tym tle zmieniac?
Dzieje się tak ponieważ klikasz prawym na tło a nie na jakiś tak sobie po prostu wstawiony obrazek.
Jakie literki chcesz zmieniać? Jeżeli w layout’cie zamieściłeś jakieś (pracy graficznej) to aby je zmienić musisz edytować layout i go jeszcze raz pociąć. Jak chcesz modyfikować, dodawać etc. tekst na pociętym layocie to nie wstawiaj w pracy tekstu, no co najwyżej na topie ale w środku strony nie.
Właśnie po to tnie się layout i robi się te tła aby móc po nim pisać.
Tylko jeżeli robisz sobie taki sobie layout dla np. przećwiczenia swoich umiejętności i nie zamierzasz go ciąć to możesz w nim umieszczać tekst używając programu graficznego.
kamil0015 Masz pocięte jak każdy inny. W pierwszym poście w tym temacie opisałem jak zmieniać te tła oraz większość pytań w tym temacie jest o tym więc poczytaj a jak coś to pytaj bo gotowca to tu nie dostaniesz… :roll:
o ludzie czytam tak ten temat i zdaje sobię sprawę że nie macie pojęcia o html. podają czasem kilkanąście razy te same pytania.Macie szczęście że adam9870 to dobra duszyczka :)A teraz moje pytanie czy jakoś zrobić by tekst z komendy valgin=“top” był troszke niżej chodzi mi o taki margines między tekstem a paskiem menu