Jak skonfigurować Grę Stronghold Krzyżowiec, aby można było grać w multiplayer przez sieć :? Kiedyś już się nad tym męczyłem, ale nadal nie wiem, kurde może wy mi w końcu pomożecie. Będę bardzo wdzięczny.
Szuka i szuka i szuka, bez znaczenia jakie ustawienia wybiorę :?
Gościu nie męcz, bo i tak widzę, że tylko nabijasz posty, a nie potrafisz mi pomuc, chociaż dziex za dobre chęci. Ale juz znalazłem to czego szukałem. Poczytaj: http://stronghold.gry-online.pl/index.php?id=gsfaq .
bierz polaczenie bezprzewodowe TCP/IP i jeden z Was musi stworzy gre a drugi wpisuje w okie jego ip proste a jesli chodzi o gre z nieznajomy,mi to sciagnij sobie program GameSPy Arcade. Tam mozesz dolaczac sie do innych gier
wiem, mam to game spy arcade, tylko jak to skonfigurować ?? Założyłem konto, właze do pokoju stronghold, pisze normalnie, host włącza grę. No i mi pisze caaaały czas Coś, że mam czekac na hosta. I czekam i czekam i czekam i nic. wiecie może co mam zrobić ?? Aha prawdopodobnie jakis mail od game spy arcade miał do mnie dojść, ale na poczcie pusto. Ktos tam też miał podobny problem nie mogł grać, bo nie dostał maila, ale patrzy na pocztę list. i Już może teraz grać. A ja czekaaaaam i czeeekam i maila od nich Nie ma :?