Tworzenie filmów ze zdjęć wraz z efektami

Szukam programu który mógłby zrobić film ze zdjęć z takimi efektami żeby zdjęcia: przesuwały się w prawo, w lewo, w górę, w dół, oddalały z lewego górnego rogu, zbliżały z prawego dolnego rogu i różne inne. No i dobrze by było aby program miał możliwość tworzenia przejść między zdjęciami.

Jeśli zna ktoś taki program to byłbym bardzo, bardzo wdzięczny.

Jeżeli ktoś nie wie o co mi chodzi to tu przesylam film z którego powstał pomysł do zrobienia własnego filmu z takimi efektami:

http://pl.youtube.com/watch?v=GThaOLyIT8g

[chodzi np. o te efekty z 14s, 17s, 19s, 22s, 28s, 50s, 1:16min., bo efekty zbliżania i oddalania zrobie zwykłym Movie Makerem, nie potrzebne efekty typu sepia czy skala odcieni szarości]

Mari724, weź sobie poczytaj regulamin forum, zwłaszcza w fragmencie mówiącym o zarezerwowanych kolorach.

Niestosowanie się do zasad może skutkować kasowaniem postów a następnie ostrzeżeniami.

BTW

Jak chcesz uzyskac pomoc, to nie nadużywaj formatowań w stylu pogrubienie, kolor, kursywa, podkreślenie - bo to się okropnie czyta!

chciałem żeby było czytelnie ale spoko już nie będę

ja używam MemoriesOnTV.Pro.v3.1.4 bardzo mi sie podoba łatwy w obsłudze

PhotoStory

Windows Movie Maker Wystarczy :smiley:

Ja pobrałem Memories on TV 4, ale nie miałem jeszcze styczności z tym programem i na pierwszy rzut oka to przyszło mi na myśl że tam od razu film zgrywa się na płytę. Widziałem efekty i gdzyby nie to że nie umiem się nim obsługiwać to jest to najlepszy program jaki widziałem.

Pinacle Studio

Zrobiłem kiedyś film z 5000 zdjęć. Mojego nicka wpisz w youtube i znajdziesz tam zrobione na szybkiego filmiki z Pinacle Studio

na początek wrzucasz zdjęcia jakie chcesz mieć w filmie możesz nawet dodać krótkie filmiki z aparatu jak masz . potem w następnej zakładce dodajesz muzykę jaka chcesz mieć w podkładzie w następnej zakładce masz efekty i tam możesz zrobić żeby program sam wybierał efekty albo ty wybierasz efekty do zdjęcia i wszystko potem tylko wybierasz na co nagrać dvd lub cd i koniec

Jak przeformatować film z Movie Makera do avi?

Total Video Convert, albo Super C.

Spróbuj Windows Movie Maker lub Sony Vegas.

I jeszcze VideoSpin.

Mari724 , ja używam do tego typu prac , bardzo dobrego programu :arrow: http://www.photodex.com/products/proshowgold/

jednak do skorzystania fulll ,trzeba wykupić licencje …,…

Witam!

Pobrałam ten program Gold, wydaje mi naprawdę superowy!

Tyle że :frowning: bardzo ważne pytanie.

Czy się da zapisać pliki w formacie Avi?

Jeśli tak, jak?

Bardzo mi zależy na odpowiedzi.