Witam
Mam na kompie grę Diablo 2 w trzech folderach… oczywiście do gry potrzebna jest płyta nr 3
I moje pytanie… jak zrobić z kilku plików obraz iso ?
Albo druga opcja. Mam na płycie dvd pewne pliki, i za pomocą jakiego programu mogę wybrać pliki z których ma zostać utworzony obraz iso ?
posiadam Xp z sp3 oraz program Ashampoo Burning Studio 6
Pobaw się UltraIso. Mam wrażenie że znajdziesz tam interesujące Cię opcje 
To samo można zrobić za pomocą PowerISO.
niestety nie wiem jak to zrobić 
te programy chcą tworyć CALY obraz plyty a ja chce wybrane elementy
W dniu 09.05.2008 , o godzinie 18:02 został dopisany post przez M_a_r_i_o
Albo zmienimy nieco taktyke…
prosze o podanie nazywp orgramu który zamieni mi ZIP, RAR lub 7z na ISO bądź jakiś inny format odtwarzany przez Alcohol 52%
Jeśli dobrze rozumiem nie chcesz łączyć np 3 folderów z Diablo tylko zrobić sobie plik do wirtualnego napędu, a skoro tak, to jeśli masz w systemie jakiś wirtualny napęd (utworzony w Nero ImageDrive, Daemon Tolls itp) to po prostu odpal Twój program do nagrywania, wybierz te pliki które normalnie byś na taką płytkę wrzucił, tylko przy ‘wypalaniu’ użyj wirtualnego napędu i rodzaj pliku w jakim ma być wypalone (.iso, .nrg jak wolisz
) Wybierzesz lokalizację, np. pulpit i już ;]
Ja polecam Alcohol 120% Jest najlepszy 
Alcohol 120% ni jest darmowy a 52% za free 
Obraz płyty wiem jak zrobić, teraz mam inny problem 
Wracając do mojego problemu…
mam foldery (po kliknięciu na każdy z nich zobaczycie ich zawartość)

W pierwszym folderze CD 1 klikam jest SETUP.EXE… dobra zaczyna sie instalacja… zdziwiłem się gdy nie poprosił o wskazanie lokalizacji do CD 2 oraz CD 3 , ale mniejsza z tym. Zainstalowało się.
Odpalam Gothica II i błąd że nie ma w stacji CD 3 , więc robię za pomocą “Ashampoo Burning Studio 6”.
Czyli opcja “Utwórz obraz płyty z projektu”, później wybieram “Płyta Cd z danymi”, zaznaczam TE pliki i sie robi obraz płyty który zapisuje mi sie na pulpicie.
Otwieram to w Alkoholu (Zamontuj obraz…) i odpalam Gothica II, powinien chodzić a co widze ? To samo co wcześniej, czyli że cd 3 nie ma w napędzie.
Czy ktoś mi może pomóc ?

A może jakieś pliki masz ukryte i ich poprostu nie wypaliłeś. A nie potrzebujesz do tego jakiegoś cracka typu NOCD ?