Tworzenie strony flash


(Marcin Blacha) #1

Witam

Chciałbym stworzyć stronkę we flashu, w tym celu nabyłem szablon na templatemonster.com

i teraz mam pytanie bo gdy przeglądam folder i otwieram plik intex to stronka wyświetla się jak na podglądzie

po wrzuceniu plików na serwer nie działa :frowning:


(floyd) #2

Ta nazwa intex to tylko przejęzyczenie czy też błąd bo plik startowy na serwerze powinien mieć nazwę np. index.htm, index.html, index.php


(Marcin Blacha) #3

Oczywiście plik nazywa się index.php

Konmunikat jaki sięwyświetla to:


(Mateuszlak) #4

Napisz do mnie na GG - pomogę Ci.

Numer: 2154592


(Kloc221) #5

Dalej piszesz intex ma być in d ex