Tworzenie styli do windows 7

Witam! Poszukuję jakiegoś programu lub instrukcji, jak tworzyć styl do Windows 7, z góry dzięki za odp. :slight_smile:

Tutaj jest sporo na ten temat :arrow: http://www.sevenforums.com/tutorials/20 … elete.html

Anathema , mi nie chodziło o pakiety tematyczne ;]

Tylko o style, zmiana buttonów itp. ;]

Aaaaa, sorki :slight_smile: Jednakże po wpisaniu w gugle słów “how to make visual styles windows” wyskakuje sporo wyników. Szczerze powiedziwszy to jednak dosyć pracochłonne zadanie…

Anathema , wiem, że czasochłonne, ale mi to nie przeszkadza :stuck_out_tongue:

…skoro tak, to “jedziesz” :slight_smile: nie zapomnij tylko opublikować wyników swoich zmagań, np. tutaj :slight_smile:

Anathema , opublikuje, tylko, że jeszcze nie mam żadnego programu do robienia tego ;/

Chyba jednak jedyny dobry program do robienia styli pod Vistę i 7 to Ave’s Vista Style Builder - spójrz choćby na DeviantArt - tam 90% styli (jeśli nie więcej) zostało stworzonych tym programem - dobrej alternatywy w sumie nie ma. :frowning:

Pablo55 , a jest może jakiś trial, lub demo? Bo nic nie mogę poszukać ;/

No i właśnie - jak na złość triala nie ma - albo kupujesz, albo nie masz. :frowning:

A może ktoś ma linka do pełnej wersji programu? Bo chcę ją przetestować, jak mi będzie odpowiadać, to zakupię pełną, a jak nie to odinstaluję po 24 H

Tutaj raczej linka nie dostaniesz. Trzeba poszukać w Google, lub zapytać się na forum stworzonym do tych celów.