Tylko dziś 20% rabatu na produkty Microsoft - 31.05.2019 r

Cześć,

Tylko dziś 20% rabatu na wybrane produkty Microsoft
http://xkom.me/Microsoft-forum

Promocje dzienne zmieniają się codziennie o 00:00. Rabaty na produkty w promocji dziennej naliczane są automatycznie na stronie koszyka. Jedna osoba może zakupić tylko jedną sztukę każdego produktu promocyjnego.

Pozdrawiamy x-kom

1 polubienie

Sprawdziłem 2 klawiatury, które mnie interesują:
Natural Ergonomic 4000 (używam ich od 20 lat - najlepsze klawiatury na świecie :wink: ) u was po mega przecenie 209zł w Morele w regularnej cenie 201 zł.
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop u was po mega przecenie 439zł w Morele bez żadnej zniżki 406zł.

Tutaj uwaga, zaskoczenie, w Morele też można jeszcze negocjować ceny :wink:

Nie robilibyście z siebie pośmiewiska takimi czasowymi “rabatami”.

ps.
Nie ogarniam @darek719 co ty tak każdą ich pseudo promocję serduszkujesz. Płacą Ci za to?

2 polubienia

Rabaty na produkty w promocji dziennej naliczane są automatycznie na stronie koszyka. Prosimy o dodanie do Twojej listy zakupowej wybrane przez Ciebie produkty :slight_smile:
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 167,20 zł
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop 351,20 zł

W razie dodatkowych pytań, prosimy o kontakt wiadomości prywatnej, postaramy się pomóc

Pozdrawiamy x-kom

1 polubienie

W takim razie wycofuję negatywne słowa i zwracam honor. Do tej pory odsyłaliście do strony z naliczonymi rabatami.

1 polubienie

@anon741072, Muszę zapytać, kupiłeś? :wink:

Mam jeszcze na chodzie obecną klawiaturę, z tym że już ma swoje lata i z tego powodu zainteresowałem się promocją. Możliwe jednak, że kupię do pracy, bo cena jest atrakcyjna - ostanio jak kupowałem kosztowała ponad 300 zł.

Zachęcamy do skorzystania z okazji. Pamiętaj że promocja trwa tylko dzisiaj do 23:59 :slight_smile:

Znów zaoszczędziłem 167.20 PLN i tak trzymać

1 polubienie