Uaktualnij windows" brak jakiegoś pliku! problem z zain

tak jak wyżej w temaciku:( dziwne rzeczy robią się od jakiegoś czasu z moim kompem,wywala mnie z gier,niemogę wchodzić nieraz na strony internetowe,serwera nie może znajśc,itp.po prostu pomyślalem że uaktualnie system windows xp,włożyłem w tym celu cd z windowsem, odpaliłem uaktualni (zalecone) i kiedy skopiowało pliki, to wyskoczyło coś takiego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e5c5c61a919dceae.html

kiedy wciskam, Pomiń plik to pisze po chwili na czarnym screenie Nie można odnależć pliku ahz71tzz.sys.

Naciśnij dowolny klawisz,aby kontynuować.

kiedy wciskam dowolny… wyskakuję na dole screenu, … Instalacja nie powiodła się.Naciśnij dowolny klawisz, aby ponownie komputer zrestartować CO MAM ROBIć :cry: CO RADZIćIE??CZY TYLKO MNIE FORMAT CZEKA :frowning:

Ja też tak niedawno miałem,bo coś tam w systemie podczas instalacji usunął,nadmienił pliki :(.Zrobiłem format C i zainstalowałem od nowa i poszło.

Możesz jeszcze wejść w Windows ?

Jeżeli TAK to skopiuj te najważniejsze pliki/foldery na cd albo na inny dysk daj format a później je wklej.

Przy okazji syf Ci się skasuję.

ja nie mogę :frowning:

też tak chcę :oops: ale jak zainstalować, jak cały czas szuka mi tego pliku,aha,jak mam …bo kiedy kompa włączam to mam do dyspozycjii,2 windowsy,czyli windows normalny,i ten drugi to instalator xp, jeśli w 3 sekundy nie " Î " /czyli strzałeczkę,do góry/ to automatycznie ,włączy się instalator xp,jak to ustawić żeby był tylko ten normalny windows xp-bez ustawiania?? mam nadzieje,że wiecie o co mi chodzi :oops:

Usuń zbędny wpis w pliku boot. W tym celu prawym przyciskiem myszy na ikonę mój komputer, zaawansowane i pierwsza zakładka od góry, w nowym oknie dialogowym pierwsze edytuj od góry. Po uruchomieniu notatnika usuń zbędny wpis.

Spróbuj zainstalowac Windows-a z innej płytki, Byc może płyta jest porysowana.

Wiecie, ale również wiecie że na forum jest :szukaj:

oto jeden z efektów:

http://support.microsoft.com/kb/289022/pl

Może tak łaskawie poprawisz temat na konkretniejszy i normalny. Może ostrzeżenie podziała na Ciebie mobilizująco ??