Ubuntu się nie uruchamia

Witam zainstalowałem ubuntu 10.04 LTS przez WUBI na partycji G: (C-Windows,D,E,F,G) według poradnika wszystko dobrze, ale gdy uruchamiam to jest napis UBUNTU i ładowanie a powinno mi pokazać okienko logowania.

Po odczekaniu godziny nic mi się nie pokazuje ciągle głupi napis “UBUNTU” i zmienaijące się kropeczki, ale jak wcisne “DELETE” to pokazuje mi jakiś tekst i tam są chyba z 1-2 errory.

Proszę o pomoc i nie pisać, że mam nagrać na płyte ponieważ nie mam nagrywarki jedynie pendrive

Z tym to do wróżki .

Nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić live na pendrive lub normalnie zainstalować.

Moja magiczna kula niewyraźnie pokazuje te errory. Możesz je przepisać?

sprubuje ale live? prubowałem nie działa

Fusy też mi się skończyły. Możesz napisać co dokładnie zrobiłeś? Co nie działa? W którym miejscu przestaje działać?

otóż włączam komputer i jest wybur systemu wybieram ubunt i pokazuje napis i na tym staje tylko te głupie kropki migaja a nawet przez noc sie to nie zrobiło

Podczas ładowania się kropek spróbuj przełączyć się do ładowania tekstowego. Prawdopodobnie zrobisz to klawiszem [del] lub kombinacją [lewy_ctrl]+[lewy_alt]+[f1]. Komunikaty lub ich zdjęcie zamieść na forum.

SeBiX99 ,

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę zapoznać się w pierwszej kolejności z regulaminem forum, a następnie z tym tematem. Po zapoznaniu się proszę poprawić tytuł tematu, używając przycisku zmien.gif