Więc, do rzeczy! Mam laptopa z bluetooth lenovo, mam komórkę Nokię 6300 oraz internet podłączony do laptopa [radiówka, szybkość 1,5mb, ściągam z prędkością zazwyczaj 150kb/s, nie moge narzekać]. I chciałbym zrobić coś takiego, że ten internet udostępnić dla mojej komórki przez bluetooth, tak żeby internet był też na kompie jednocześnie. Czytałem, że jest to możliwe. Np tu -> http://wl500g.info/showthread.php?t=19545. Jeżeli jest zakazane wstawianie linków to przepraszam z góry. Tylko problem w tym, że jestem kompletnie zielony i nie rozumiem co oni tam napisali, nawet nie wiem, czy to działa to co oni tam napisali.
Więc tutaj jest moja prośba. Czy ktoś mógłby wytłumaczyć krok po kroku jak zrobić ten intenet przez bluetooth?
Sorki nie widzialem, ja mam sony ericsson i w ustawieniach ide do zakladki polaczenia, potem w polaczeniach ustawiam internet z kompa do komorki przez usb i bluethoot
A nie rozumiem chociazby 1. pkt -“Ladujemy po kolei moduly kernala”. O co chodzi? Jak to zrobic? To jest dopiero pierwszy pkt. i pierwsze zdanie a ja juz nie rozumiem niestety ;/
Ale jak probowalem robic to wedlog pktow to wyswietlaly mi sie inne opcje, a na koniec nie mialem swojego normalnego internetu i musialem przywrocic system zeby mi chodzil ;/
Kurcze no prosze o pomoc, bardzo mi zalezy na tym i w mozliwie jak najkrotszym czasie.
Pzdrawiam i dzieki
– Dodane 19.01.2010 (Wt) 15:10 –
Przepraszam, ale wciąż szukam odpowiedzi ktokolwiek orientuje się jak to zrobić? ;/