Ukrycie przelewu ING

Witam , jako iż zbliżają się święta zakupiłem pewnej osobie prezent. Zapłaciłem przelewem. Niestety ma ona pełnomocnictwo do mojego konta to nie che aby wiedziała co to ma być. Może nie do końca co no ale sklep zdradza już sporo. Czy da się ukryć jeden przelew?

Najprościej - zapytaj w banku.

Wypłać gotówkę z ING i zapłać przelew na Poczcie lub w innym banku albo załóż sobie jakieś darmowe konto bankowe i z tego konta opłacaj niespodzianki.

Popieram. Autorze tematu, cofnij się w czasie i posłuchaj rady dagro.

1 polubienie

Trzeba było podać tylko numer konta bez nazwy odbiorcy lub zmyślić odbiorcę, jeśli bank tego wymaga. W tytule pewnie i tak podaje się numer zamówienia.

Zaczyna się okres wigilijnych zaręczyn :smiley:

1 polubienie

Jeśli chodzi o zaręczyny to zdecydowanie nie ten typ osoby :slight_smile: . Może faktycznie powinien podać inną nazwę sklepu nie pomyślałem no ale trudno.

1 polubienie

Nie jestem pewien czy jest to możliwe. W informacji o przelewie zawsze będą znajowały się dane osoby, która jest nadawcą przelewu. Tak już działają banki.
Jeżeli chcesz ukryć tą informację, to proponuję wykonać przelew za pośrednictwem poczty polskiej. Tam na formularzu przelewu możesz podać tak naprawdę wszystko, co tylko sobie wymyślisz.
Specyfikację rachunku w ING można znaleźć tutaj pod linkiem.

Chyba nie czytałeś tematu :slight_smile:

2 polubienia