Ulead Video Studio 11 Plus-Nie chce sie uruchomić


(Kogut 96) #1

Nie wiem czemu sie nie włącza aha i to jest TRIAL!

9cf90c6e689cc0a9m.jpg


(greh) #2

Reinstalacja nie pomogła?


(Kogut 96) #3

moge zainstalować jeszcze raz i zobacze...

aha i jeszcze coś czemu uvs mi się włącza przy startupie o.O?


(greh) #4

Może masz coś w autostarcie z tego programu?

Chodzi o uruchamianie na pulpicie czy w zasobniku?


(Kogut 96) #5

że po prostu włączam lapka i jest ta informacja

sprawdzałem nawet w comodo w blocked files... nic nie ma


(greh) #6

Musisz mieć jakiś plik wykonywalny z tego programu w folderze autostart, lub w opcjach programu masz włączone żeby się włączał razem z systemem.


(Kogut 96) #7

zainstalowałem od nowa widze od nowa ten komunikat :frowning:


(greh) #8

Trzeba było dokładnie wyczyścić system przed ponowna instalacja CCleaner'em :slight_smile:

-- Dodane 18.02.2009 (Śr) 17:29 --

Pokaż jakiś zrzut oprócz tego w pierwszym poście :slight_smile:


(Kogut 96) #9

nie mam innego po prostu instalacja uruchamiam ponownie uruchamiam i nic nie działa


(Progress On) #10

Ja mam podobny problem ... pozdro.


(greh) #11

A nie próbowaliście przypadkiem crackować tego Triala? :slight_smile: [-X


(Kogut 96) #12

nie


(4dr14n) #13

spróbuj tego, może pomoże:

viewtopic.php?f=2&t=241891

Ja też mam Ulead Video Studio i powiem, ze jest nie zły, ale nie miałem z nim nigdy problemu :confused:

-- Dodane 18.02.2009 (Śr) 22:57 --

tu też pisza o wylaczeniu jednej opcji z autostartu:

http://www.searchengines.pl/Informacje- ... 19324.html

... i tu też to potwierdzają:

http://www.ionlinemall.com/blog/2008/08 ... erminated/

... a poza tym spróbuj pogooglować:

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=inf ... zabezpiecz

:smiley:


(Kogut 96) #14

gorzej plik vstudio.exe skasowany?!


(system) #15

Witam, ja mam taki problem mam ulead video studio 11 próbuje zgrać filmik i w 7 % pojawia się komunikat,,nie można załadować biblioteki'' proszę o pomoc !!


(4dr14n) #16

Spróbuj tutaj http://www.ulead.com/tech/vs/vs_ftp.htm - tam jest update pack, który ma 27 mb, zainstaluj go na kompie.

Może to pomoże.

Poza tym ja chyba też kiedyś miałem problem z tym (tylko mnie się chyba nie wyświetlało nic o bibliotece, tylko robił siędo 93%, a potem stało w miejscu a potem poprostu wyskakiwał jakiś komunikat, że nie udało siędokończyć procesu czy jakoś tak) i dowiedzialem się, że muszę usunąć wszystkie elementy 3D, tzn przejścia między jednym kadrem i drugim. W ulead masz zakładkę w której są te przejscia wszystkie, jeżeli użyłeś w przejściach między kadrami tych 3D, to spróbuj je usunąć i zastąpić innymi, np tych z zakładki "movie", albo innymi - już nie pamiętam jakie tam są, bo dawno się nie bawiłem tym programem.

Uwaga na przyszłość. Nie doklejaj swoich postów o nowym problemie do innych już utworzonych wątków, tylko twórz nowy wątek w dziale problemy - jeśli akurat dotyczy to problemu z oprogramowanie itd.