Unowocześnianie pokoju

Witam. Mam mały pokój. Chciałbym go unowocześnić. Ściany mam na zmianę czerwone i żółte. Myślałem o lampie podłogowej z papieru i regału pod parapetem (potrzebuje regał na 79 cm wysokości albo niższą bo wtedy firankę będę miał za długą i jakieś ok 80 cm szerokości oraz 30 głębokości) i do rogu regał (30 cm szerokości, 125 cm wysokości, ok 40 cm głębokości). Jeżeli macie jakieś inne propozycje to piszcie bo jak narazie to więcej pomysłów nie mam proszę także o pomoc w znalezieniu podanych mebli, bo jak narazie nie mogę nic znaleść … Może być jakąś półka jeszcze ale nie duża… Wszystko w kolorze bukowym , oraz żeby 100 zł max kosztowała każda z tych rzeczy ewentualnie może być trochę więcej do 30 zł… Dzięki za pomoc

Proponuje wycieczke do Castoramy buhaha

Może jakieś forum o wykończeniu wnętrz, albo remontowe, tam jest sporo takich postów, może coś znajdziesz.

Pozdrawiam

g.

Jak masz dziewczynę to jej się spytaj. Dostaniesz 1000 pomysłów na minutę. A tak serio mówiąc to napisz na jakimś specjalistycznym forum, gdyż tutaj to wątpię, abyś uzyskał konkretną pomoc.