Fanatycy Unreala pewnie wiedzą już że wyszło dziś demko Untral Tournament III, piszcie czy komus udało sie już ściągnąć i uruchomić ( wymagania gry ) najnowszego nierealnego, jeśli tak co sądzicie o gierce, jestem ciekaw Waszych opinii…
Unreal Tournament 3 Download Minimum System Requirements
* Windows XP SP2 or Windows Vista
* 2.0+ GHz Single Core Processor
* 512 Mbytes of System RAM
* NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
* 8.0 GB of Free Hard Drive Space
* DirectX 9.0c
Unreal Tournament 3 Download Recommended System Requirements
* Windows XP SP2 or Windows Vista
* 2.4+ GHz Dual Core Processor
* 1.0 GBytes of System RAM
* NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
* 8.0 GB of Free Hard Drive Space
* DirectX 9.0c
Wymagania.
Jak ściągnę i odpalę dam znać co i jak.
Witam
Nie jestem “fanatykiem” serii ale pobralem z ciekawosci wiec wypowiem sie raczej pod wzgledem technicznym
Grafika robi wrazenie, mimo, ze brakuje wsparcia dla DX10, pojazdy bardzo fajnie sie prowadzą, dzwiek, tu jestem mile zaskoczony, duza poprawa w stosunku do poprzedniej części.
Wymagania nie są duże, na moim sprzecie uruchomilem gre na max detalach w 1024x768 i poki co nie zauwazylem aby gra przycinała, gra sie komfortowo
W demku mamy multi i parę plansz dla single, pozostaje czekać na pełną wersje
Pozdrawiam
jeżeli ktos chciałby ściągać proszę bardzo
http://dl6.techpowerup.com//Games/Demos/UT3BetaDemo.exe
dość dobra pędkość…
u mnie niestety nie ma szans na grę nawet na min detalach Procesor 1.6 GHz a do tego archaiczny już dziś Radeon 9200 SE
ale jutro ruszam w odwiedzny po Qmplach w poszukiwaniu najmocniejszego PieCyka w okolicy aby obejrzeć w akcji najnowszego Unreala
CO myslicie żeby na Radku 6200se i procku 1.5 i 3danalyse dało by sie pograc ?
Zdecydowanie nie. Za słaby procek. Będziesz miał pokaz slajdów.
3danalyse nie ma w tym wypadku nic do rzeczy, bo procek Ci tego na bank nie uciągnie.
chyba radku 9200se…
i tak nie pójdzie
niewiem czy pójdzie na 9600
nie no myślę że na 9600 będzie “slideshow” ale ruszyć powinien
jest rozdziałka 320x280 więc moze ci pojdzie …
Gierka jest dobra
Co prawda tylko 2 mapy, ale jest MP
Demko połowę mniejsze rozmiarem od CoD4 a oferuje więcej
I gra ma małe wymagania
małe wymagania?? Minimalne może i tak ale rekomendowane sa spore, nie wiedzieć czemu.
Hm pobrałem, zainstalowałem, odpaliłem… i na obrazie USERNAME i PASSWORD się gra wyłącza chyba nie pogram
Nawet rekomendowane są małe.
Popatrz na inne gry które wyjdą w tym terminie, większość ma dużo wyższe wymagania zarówno minimalne jak i rekomendowane.
Dlatego twierdzę że UT III ma niskie wymagania.
Odpaliłem. Max detale. Fajna gierka. Podoba mi się … Z taką graficzką online można pośmigać mniam
a ja pobrałem, zainstalowałem i co zobaczyłem . . .
znane chyba przez wszystkich użytkowników Win XP sławne już okienko z przyciskami WYŚLIJ oraz NIE WYSYŁAJ (chyba wiadomo o co chodzi ). No więc chyba nie pogram : Procesor 1.6 GHz, Radon 9200 SE 64MB, 512 RAM
Za słaby procek i karta graficzna niestety :?
…ale udało mi się odpalić demonstrację AGEIA (przy domyslnej instalacji C:\Program Files\AGEIA Technologies\bin\SampleCloth.exe) niesamowite wrażenie - najbardzie podoba mi sie ostatnia (9) demonstracja - rozdzieranie dywaniku
Ja mam U3 z najnowszego CD-Action. Zainstalowałem i muszę stwierdzić że silnik gry jest niewiarygodnie zoptymalizowany! Do gry na średnio-niskich detalach wystarczyło mi:
Athlon 1800+
764 RAM
Radeon 9600pro
To chyba dobra wiadomość dla graczy ze słabszym sprzętem.
Taki sprzęt może wystarczy, ale tylko do gry w SP.
W multi już się raczej pograć nie da, bo będzie haczyło.
Trochę więcej osób na serwerze i masz FPS rzędu 10-15.
A na takim to już nie gra.
witam, ja zainstalowałem UT3 demo dzięń po premierze i gra chodziła dobrze.
konfig mojego pc:
Intel Pentium D 2x 2.8ghz
1Gb RAM w Dualu
GF 7600gs 512mb
Windows Vista
Gra podobała mi się, jedyne do czego miałem zastrzeżenie to brak możliwośći skręcania czołgiem, pojazdem naziemnym i 1 z latających pojazdów. Reszta bardzo dobra. Grafika ustawiłem na maxxx i nic nie muliło ani nie zacinało się.
Nie podoibało mi się brak możliwości utworzenia loginu zaczynającego się od cyfry ale to tylko drobny szczegół:)