Mylisz klimatyzator z klimatorem.
A może i dość, to pewnie te upały za oknem
Klima dobra rzecz, polecam!
A co, jak przyjdzie zima? Czas zmiany z przewiewnej budy na jakąś ocieplaną?
Szalikiem owinie
Autor tematu zwyczajnie chciał mieć uzasadniony zakup gownianej obudowy z ledami, bo jego stara nie świeci. A wy mu źle doradzacie. Autorze tematu, kup ta obudowe! Idealnie pasuje w krajobraz Twojej wsi
Na lato wziąłbym obudowę z niebieskimi ledami.
A w zimę z czerwonymi ? myślisz, że sprzęt da się oszukać kolorami ? Warto spróbować ?
Już tak się nie chwal Swoją drogą co to za wypasiona grafika ?
Czy jednostka zewnętrzna nie powinna być “na zewnątrz”?
Odczep się od mojej 750-tki
Azja wtedy używa klimatyzatora na trybie grzania.
A nawet niby można go ustawić by nawilżał powietrze jak masz za sucho (wilgotność powietrza poniżej 40% przykładowo).
No chyba że chodzi o dziurę, wtedy może trzeba nową klapę lub koło na jakiś zawias i zasuwkę?
Nosz qurde i poproś tu o pomoc… chciałem tylko budę zmienić a tu przyjdzie klime kupowac😁
Mam lepszy patent… Będę kompa w lodówce trzymal
To patrz za czymś przyzwoitym.
SilentiumPC Signum SG1 TG z dobrym przepływem powietrza + 2 wentylatory w zestawie
@panicagaming a powietrze ta obudowa zasysa przez… ? Te małe boczne dziureczki ?
Fajna jest buda, którą polecił @Nameziss SilentiumPC Signum SG1 TG, ewentualnie tańsza będzie bez szybki.
Ogółem nie warto patrzeć na obudowy bez sensownego przepływu powietrza - mam tu na myśli znikoma ilość powietrza wtłaczanego przodem. Ja w moim SilentiumPC Regnum RG1 dodałem wentylator z przodu, a aby miał skąd pobierać powietrze to z przodu zrobiłem dziurę i dodałem filtr przeciwkurzowy.
Teraz jest ładny przewiew
m
Jeszcze tylko muszę te po bokach pseudo otwory wentylacyjne czymś zasłonić bo przez nie kurz wciąga do środka.