Update KB978542 Windows Mail stop

Witam,

Mam problem z poczta w 7-ce chodzi o “Windows Mail lost after the installation of Security Update KB978542 on a Windows 7 system” , nie wiem jak to zrobić by poczta zaczęła działać ( na razie mam awaryjnie z visty x64, ale jest tragiczna) . Po ww. aktualizacji przestala działać i się uruchamiać - proces WinMail 1500 razy występuje w MZ razem z rundll i nic się dzieje, poza totalnym zablokowaniem komputera, poczta jak nie chciała tak sie dalej nie rusza , ni chulery, nie idzie tego ruszyć.

Próbowałem poszukać samego WinMail 7 w necie, ale Google najwidoczniej wzięło wolne w tym dniu. Przywrócenie z płytki nie wchodzi w grę bo acer nie daje płyty z systemem do kompletu - zestawu.

Z resztą robienie R-ki tylko dla samej poczty to chyba trochę bezsensu.

Żeby było lepiej nie idzie zrobić pełnego przywracania systemu -( nie udało sie przywrócić wszystkich plików - system nie ma dostępu do nich- przyczyną może być blokowanie przez program AV - Eset @#* )

Win 7 HP. Poczta : WinMail 7 ( nie mylić z Windows Live Mail) .

hmmm Microsoft daje ci aktualizacje , a jego własny system na to : nie ma bata nie działam.

Tu znajdziesz poradnik jak naprawić tego typu błąd.

heh probowałem tego, ale nie chodzi to zupełnie , nie da się zrobić w całości i niczego nie zmienia. Jakieś inne pomysły ?.