Siemka. Grał ktos z Was w grę zwaną Uplink? Co o niej sadzicie? Jest dosyć sprzeczna z tematyką Vortalu ale chyba granie to jeszcze nic złego-tym bardziej w oryginała Jak już pisze ten temat skorzystam z okazjii i zapytam się czemu mnie tak szybko teraz wykrywa? Wcześniej na luzach łamałem hasło, usuwałem/kradłem pliki i usuwałem logi, a teraz nawet złamać hasła nie nadążam
Są tam jakieś programy w grze do zakupienia w grze które mogą mi pomóc? P.S.-nie zapominam się połączyć się po drodze z innymi komputerami
Ja grałem. Gierka na rozluźnienie. Może Cie odszukują bo np. nie kupujesz dodatkowej pamięci lub procesora? bramkę też opłaca się zmienić na leprzą.
Taka wskazówka, jak będziesz się łączył z komputerami to zawsze w pierwszej kolejności łącz się z bazą linków (nie pamiętam jak to się nazywa:/ to tam znajdują się wszystkie linki) hasło administratora tam się nigdy nie zmienia i to jest najleprze miejsce do kasacji logów. Pamiętaj że nie możesz kasowac wszystkich logó(jak wychodzisz to również pozostawiasz log, trochę to dziwnie wygląda jak w logach jest wyjście jak nie było wejścia;))
P.S.
Ja uwielbiam misje jak jest związana z korupcją bo można wtedy dużo zarobić, chyba nie muszę mówić jak;)
Ja też w to pogrywam Fajna gra
Troche problemów z nią od czasu do czasu mam bo się wiesza
, ale nie jest tak źle :D;)
Z misji to najbardziej lubie te gdy trzeba coś wykraść skasować itp. Z tym łączeniem to najlepiej jak najwiecej połączeń do celu
i na sam początek dawać serwy banków itp. :)
A mi co chwile wyskakują jakieś błedy, to że wystąpił bład i zostanie zamknięty, to bład wyślij/nie wysyłaj
Gralem, ale nie jest to gra na wysokim poziomie - szybko sie nudzi… zlecenia sa monotonne… Ogolnie jest to gra na 1 wieczór do 1 weekendu
Ford -mi tez ten błąd wyskakuje Nie wiem czemu… Ale je go wtedy przesówam na sam dół-chowam “za ekran” jak najbardziej się da-żeby tylko kawałek paska nazwy wystawał i gram dalej
A gra się nie zawierza mimo błedu
Gram, zapisuje, wychodze i dopiero daje “nie wysyłaj”
Dżasny -gra rzeczywiscie troche monotonna…ale fajnie zrobiona. Jaklby była trudniejsza to bym sie nie pogniewał…
Ford ja wyczytałem na forum Uplinak że czesto te będey wyskakuja gdy jest wlażćona muzyka w grze Najlepiej wyłączyc w ustawieniach
Umnie pomogło w pewnym stopniu
Zawiesza sie po długim graniu
mam pytanie :
jak zapisać i wyłączyć te grę bo strasznie mi sie podoba ale nie moge znalezc zadnego exitu ani nic niewiem slepy jestem czy co i konsoli tez nie moge znalezc …
DWD89 wciśnij ESCAPE.
kubut , a o czym jest ta gra?
krzychu13 Jesteś hakerem, i dostajesz różne zlecenia. Np. włamac sie do bazy danych, ukraść/znieszczyć/zmienić jakiś plik, i usunąć po sobie logi zeby nikt się nie kapnoł ze to Ty. Za zlecenia dostajesz kase i mozna kupywac sobie nowe oprogramowanie itp. Za dobrze wykonane zlecenia otrzymujesz coraz lepsze rangi, i trudniejsze zlecenia=bardziej płatne. Fajna gierka.
Ta gra jest darmowa tak? Bo widze pobieranie na jednej stronie. Czy jest do niej spolszczenie?