A więc tak, w moim rejonie jest taki problem, że kilka razy dziennie miga prąd tak na kilka sekund, a to trochę przeszkadza no i z komputerem też chyba coś się może stać.
Już jakiś czas temu zainwestowałem w UPS za około 250zł, który niby miał wytrzymac koło 5 minut, a on się wyłącza nawet jak mignie prąd na sekundę
Teraz chcę kupić nowy, starczy by wytrzymał z 1-2 minuty, ale chcę być pewny, że wytrzyma to kilkusekundowe miganie, jeśli jest możliwość to dawajcie linki i cenę.
No nie wiem, ale to nie musi byc jakiś super UPS, ja chcę tylko żeby wytrzymał te kilkusekundowe migania prądu co jakiś czas, napisałem 1-2 minuty, bo zawiodłem się na tamtym, a chcę być pewny, że nie wydam pieniędzy na marne…
To niemożliwe żeby nowy UPS tak działał. Jeśli jest faktycznie sprawny tzn. że kupiłeś zbyt słaby na twój komp i nie wytrzymuje obciążenia. Ja używam Powercoma 600VA i na kompie Semp 2200+, 80GB + 10 GB, Radek9600 i monitor 17’ crt wytzrymuje okoła 15 pod obciążeniem (w grze). Polecam tą firmę, używam swojego UPSa od 4 lat bez problemów… Wybierz sobie z tych http://www.allegro.pl/search.php?string … &country=1