chodzi o to że od kiedy zainstalowałem ashampoo firewalla i symantec antivirus corporate edition mój system uuruchamia się bardzo powoli p załadowniu się botscrena systemu pokazuje się czarny ekran z myszką (15sek) potem niebieskie tło z napisem , trwa uruchamianie systemu windows ‘’ ( 10sek) i w końcu zapraszamy z 15-20 sek jak mogę temu zaradzić ( w bootvis nic nie łapie)
jak ? no wlasnie sobie wytlumaczyles - odinstaluj cos
a tak na powaznie - to widze ze ‘grubo’ w domu jest -> norton corporate… - pomysl nad czyms mniejszym (czyt.LEGALNYM) bo taaaki kombajn ?
chodzi o to że istaluje coś takiego ponieważ od czasu do czasu jakiś haker master przyjebie się do mnie a ja mu rady niedaje i kończe na straconej pozycji z płytką winda w ręce a poza tym często trojany dowloadery się do mnie doczepieją i agenty to wiesz
to moze jakaś konkretna pomoc
:shock:
ciekawe gdzie to chwytasz
Kierując się twoim podpisem
możliwe, że masz za mało pamięci na te programy
Odinstaluj te programy
zobacz jak działałby np. NOD32 zapewniam Cię, że równie dobry
Ofc SP2 to podstawa przy XP
mam sp2 a noda miałem ale odinstalowałem niedawał se rady z trojem agentem a pozatym jak coś do kompa groźniejszego weszło to się cykał to usunąć
koszmos zrób tak:
Start -> Uruchom -> msconfig -> Zakładka uruchamianie -> Poodznaczaj według Ciebie nie potrzebne rzeczy.