nie, był robiony format no i teraz dzieje sie tak ze przy starcie systemu pojawia sie nazwa uzytkownika i hasło…znajoma wtedy klika enter i komp sie odpala, chodzi mi o to jak wyłaczyc to by sie komputer odpalał normalnie, bez pytania o te hasło
hmmm nie bardzo zrozumiałem to co poradziliscie, ona podobno robi tak jak pisał “boczi” i nic sie nie dzieje. zacznijmy wiec jeszcze raz
wiec umnie jest tak gdy wchodze w konta jest moja “konto administratora” i konto “goscia” nieaktywne, gdy odpalam komputer nic nie musze klikac itd…system startuje jak trzeba, u znajomej natomiast a tez ma “konto administratora” i konto " goscia" przy starcie systemu pojawia sie nazwa uzytkownika pod nim hasło, z tym ze hasła nie trzeba wpisywac wystarczy kliknac “enter” i system startuje
pytanie: jak sprawic by system u znajomej odpalał sie w taki sposb jak umnie, nie pytajac o zadne hasła ??
I niema takiego konta jak ASP.NET :?: :?: Jak jest to usuń.
Jak niema, a konto gościa jest włączone to niech wyłączy.
Jak dalej nic, to w głównym oknie Kont Urzytkowników (tam gdzie masz Konto gościa i Konto Administratora) wejdźcie w opcje “Zmień sposób logowania lub wylogowywania użytkowników” i zaznacz “Użyj ekranu powitalnego”.
Hasła powiadasz na 100% niema ??
Czy napewno koleżanka zastosowała poprawnie poniższą metode ?? :