Witam serdecznie składam komputer i chciałem podpiąć USB 3.0 z panelu przedniego i zauwazylem takie miejsce .Idealnie by pasowalo ale nie ma pinow ,czy to jest usterka w płycie ?
Jaka to jest płyta?
asrock p67 pro3 b3
chodzi mi o to miejsce pomiędzy niebieskim a włącznikiem
pomożesz ?
Według instrukcji jak i specyfikacji nie ma portu na usb3 na samej płycie. Masz tylko te dostępne na tylnym panelu.
Nawet gdyby udało ci się zlutować coś do tych miejsc na piny to albo nic nie zadziała albo skończy się katastrofą. Miejsce zostało przygotowane przez producenta prawdopodobnie pod inną wersje płyty ale żeby ciąć koszty nie przerabiali całej konstrukcji tylko wycieli “wtyczkę”.
Kontrolera też brakuje 
Kontrolera?
Twoja płyta główna nie obsługuje tego. Nie ma fizycznie złącza, nie ma fizycznie kontrolera USB (to wolne miejsce na ‘scalaka’ nad wolnym miejscem na złącze…)
Jesteś pewny co do sprawności tej płyty? Procesor/pamięc wsadzone?
0xA9 - Start of Setup
Procesor i cpu wsadzone
Gościu na aukcji na alledrogo mówił że wszytko śmiga i wysyłał mi zdj z biosu
Powoli się klaruje - ja bym proponował podpiąć monitor do karty graficznej. Brak karty graficznej może wpływać na utrudiony start komputera.
Tylko monitora jeszcze wogóle nie podpisałem i nie wiem gdzie co podłączyć na tej płycie a karte graficzną dopiero miałem w planach kupić
No to jak kupisz kartę graficzną, to podepniesz… Procesor miałeś swój, czy kupiłeś od kogoś z procesorem? Pamięć miałeś woją, czy kupiłeś z płytą?
W sensie wiem gdzie co poddlaczyć tylko nie wiem gdzie monitor
Monitor podłączysz do karty graficznej, którą kupisz.
Wszystko osobno kupywałem ,to ma jakiś wpływ