Witam!
Jak w temacie. Chodzo mi o usługę vod.pl. Aplikacje, jak widać na zrzucie, nie działa. Wersji na iOS nie mogę znaleźć. Wersja webowa działa jak ta lala. O co tu chodzi?
Z góry dzięki.
Ja mam tą aplikację:
vod.pl – Aplikacje w Google Play
Z góry dzięki.
Ja mam tą aplikację:
vod.pl – Aplikacje w Google Play
Apka nie działa, bo autorem jest Onet/Niemcy. Zostaje ją wywalić skoro TVN wykupił sobie współdzieloną domenę Onetu bez conentu onetowego i TVP-owego na własność.
News o ich niepewnym losie (Onetu) z 2022:
Co do działania jak ta lala to bym się nie rozpędzał.
W Firefox działa do czasu wykrycia niekompatybilności pliku wideo lub technologi DRM:
Jedynie mechanizm anty-adblock się odpala a TVN umie wcisnąć 2 bloki reklamowe po 9 minut:
Chrome zdaje test na kompatybilność DRM/formatu wideo i leci film:
Ale czy AdamWr ogarnął reklamy w aplikacji AdGuard?
Safari nie mam zawsze pod ręką by sprawdzić jak TVN traktuje Apple i jedną dystrybucję GNU/Linux z przeglądarką Epiphany.
I na iOS z reklamami może nie poradzić sobie AdGuard premium, na macOS już prędzej a Epiphany pewnie nie wspiera rozszerzeń MV2 pewnie dalej.
O boże, a ja dograłem do filmu wersję webową na telefonie (Chrome) na potrzeby YT no i działa. Na iOS (Chrome) również działa.
Blokowanie reklam?? Nie problem raczej - chyba… Ja stosuję AdGuard DNS i chodzi. Mogę to opublikować info, że działa? Jest pokazane.
O tej aplikacji niedziałającej to ja się dowiedziałem przed nagraniem, ale skąś indziej - pogooglowałem trochę i zapytałem w innym miejscu.