witam szukam apkę do tel.z androidem do odbierania wiadomości sms w którym jest kosz ? Obecnie mam podstawową apkę gdzie niema kosza. Jak usunę wiadomość to już nie mogę odzyskać .
Może zamiast kosza z funkcją “archiwizuj”.
QKSMS – Aplikacje w Google Play
We’re making texting magical again. QKSMS is the most beautiful messaging experience you’ve ever used. Replace your stock messaging app and fall in love with texting all over again.
QKSMS is also completely ad-free and open source, the way your messaging app should be.
New: Dual-SIM and Multi-SIM phones are now fully supported by QKSMS!
Clean
A beautiful, intuitive, and clutter-free design that allows you to focus on what matters.
Customizable
Use any of the millions of colors to theme the e...
Free
Nie wiem czy “Wiadomości” Google dobrze archiwizowały - przywracanie z archiwum do “odebranych”.
Wiadomości – Aplikacje w Google Play
Poznaj Wiadomości na Androida – oficjalną aplikację Google do wysyłania SMS-ów i MMS-ów oraz czatowania (RCS). Wysyłaj wiadomości do dowolnej osoby, gdziekolwiek jesteś, korzystając z niezawodności SMS-ów i różnorodności czatu. Bądź w stałym kontakcie z rodziną i znajomymi oraz wysyłaj wiadomości grupowe, ulubione zdjęcia i filmy, GIF-y, emotikony, naklejki oraz nagrania głosowe.
Przejrzysty, intuicyjny i łatwy w obsłudze interfejs
Natychmiastowe powiadomienia, inteligentne odpowiedzi oraz zupeł...
Free
Archwizacja jest darmowa.
Za 20 zł nie dokupywałbym “kosza”.
Shaik
(Shaik)
26 Luty 2020 07:12
Meet Messages, Google's official app for texting (SMS, MMS) and chat (RCS). Message anyone from anywhere with the reliability of texting and the richness of chat. Stay in touch with friends and family, send group texts, and share your favorite pictures, GIFs, emoji, stickers, videos and audio messages.
Clean, intuitive, and comfortable design
Instant notifications, smart replies and a fresh new design make communicating faster and more fun. With dark mode, you can use Messages comfortably in low...
Free
Czemu piszesz, że nie ma „kosza”?
Jest funkcja archiwizowania, czyli inna nazwa „kosza” i »Przywróć z archiwum«.
Ponadto w apce jest możliwość – bardzo dla mnie istotna – ustawiania oddzielnych powiadomień dla każdego kontaktu.
Może już w obecnym / stockowym używa archiwum (i nie jako kosz).
mam apke o nazwie oksms jest narazie ok