Tak. Wiem, że ten temat mógł być już miliony razy. Ale ja mam problem. Chciałabym skasować logo operatora z wyświetlacza. Mam nowy model SE F100i Jalou. I mam z orange.
A na forum nie znalazłam jeszcze wątku założonego dla tego telefonu i tego problemu. Pomyślałam że może od wątków które czytałam i były dość stare troche sie zmienilo i są jakies inne sposoby na usuniecie go.
A tak w ogóle jestem dziewczyną i w tych sprawach nie mam pojecia, więc jesli wiedziałby ktoś jak w łatwy i szybki sposób usunąć to logo, to prosiłabym o jakąś instrukcje. Jestem trochę ciemna;p
najważniejsze pytanie, chcesz mieć dalej gwarancję czy nie? jeśli nie to wtedy można coś napisać, ale że to SE to jakoś nie miałbym specjalnie do tego telefonu zaufania jeśli chodzi o awaryjność…
Jalou opiera się na DB3200 więc jest to już możliwe musisz tylko znaleść odpowiedni layout do tego telefonu bez logo operatora a później za pomocą programu a2uploader (narazie tylko ten program obsługuje tą serie) wchodzisz do TPA/ PRESET/ SYSTEM/ LAYOUT i tam wrzucasz więc nie jest to duży kłopot. Proponuje troszke zapoznać się z tematem Napewno tracisz gwarancje i nie jest to wcale takie trudne wystarczy skopiować te odpowiednie pliki…