Usunięcie napisu w photoshopie

Witam mam problem jak usunąć napis z gotowego loga, bo tam pisze “Milenium radio” a ja chcę zmienić na “Radio RMF-net” Niestety nie jestem w tym sbyt najlepszy więc prosiłbym o pomoc doświadczonych graffików. Tu jest link do mojego loga które chciałbym przerobić

http://www.linux.yoyo.pl/logo.jpg

Jak by ktoś to zrobił to proszę o wysłanie Linku do poprawionego obrazka na PW lub w tym temacie. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Przepraszam już poprawiłem adres.

Cenece w jakim to jest formacie ? jeżeli w innym niż psd to bedzie kłopot z usunięciem :slight_smile:

Złączono Posta : 11.05.2006 (Czw) 19:32

marne szanse na usunięcie z jpg :slight_smile:

Jeśli masz tylko tego jpg, to daruj sobie.

Jedyne, co bym z tym zrobił, to wykadrował zdjęcie, żeby obciąć napis i zrobiłbym właściwy od nowa.

No ale “wariatów” (w pozytywnym znaczeniu) nie brakuje, może ktoś się skusi :wink:

Złączono Posta : 11 Maj 2006, 19:39:16

Pomijam jeden szkopuł - kolega ma prawo wykorzystać tę grafikę do swoich celów ??

Czyli jednak nic nie da się zrobić z tym obrazkiem?? Szkoda a może mógłby ktoś zrobić podobne logo z wymienionym napisem jaki chcę :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Skin jest ściągnięty ze strony zsyp.pl i nie ma wzmianki o tym że nie mogę modyfikować loga.

a może wkleisz tam jakiś obrazek ? sugestia :mrgreen:

a zobacz, czy w plikach skina nie ma czasem drugiego, pustego loga ;] często tak jest. Wiem, bo korzystałem długo z ZSYPu. :slight_smile:

klik

Może nie jest świetne, ale lepszego nie potrafię ;).

a mógłbyś podac dokładny adres do tego skinu ?