Usunięcie opcji "Przełącz użytkownika"


(Melonek6) #1

Witajcie!

Chciałbym się dowiedzieć jak usunąć opcję "Przełącz użytkownika". Będę wdzięczny za pomoc. Opcja ta miałaby być niedostępna dla kont z ograniczeniami.

Pozdrawiam, Michał.


(Agatonster) #2

Miszka007 ,

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif


(Melonek6) #3

Czy naprawdę nie ma sposobu?...


(Kpc21) #4

Można wyłączyć tę opcję tylko dla wszystkich użytkowników - w panelu sterowania w aplecie konta użytkowników.


(Melonek6) #5

Witaj.

Mam rozumieć, że w każdej chwili można to znów odznaczyć?

Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam, Michał.


(Kpc21) #6

Oczywiście :slight_smile:


(Kolmar) #7

Miszka007 , tego typu restrykcje możesz ustawić za pomocą narzędzia MS - Windows SteadyState. Tworzysz nowe konto i nadajesz mu odpowiednie restrykcje.