Witam serdecznie, otóż parę dni temu uszkodził mi się laptop na którym miałem sporo zdjęć itp. Chciałbym to teraz w jakiś sosób odzyskać tylko jak? Pomyślałem aby przełożyć dysk do innego laptopa ale czy to zadziała?
Pozdrawiam
Witam serdecznie, otóż parę dni temu uszkodził mi się laptop na którym miałem sporo zdjęć itp. Chciałbym to teraz w jakiś sosób odzyskać tylko jak? Pomyślałem aby przełożyć dysk do innego laptopa ale czy to zadziała?
Pozdrawiam
Zadziała pod warunkiem że będzie to identyczny laptop i będzie możliwość odpalenia z tego dysku systemu.
Zadziała jeżeli podepniesz go jako drugi dysk, nie systemowy.
Zadziała jeżeli podepniesz go do tego lapka, odpalisz jakiś system live, zamontujesz partycje i zgrasz sobie pliki.
Jest jeszcze kilka innych opcji.
Kup kieszeń do dysków 2,5 cala, koszt ok 20 zł i via USB podłącz do dowolnego komputera zgrywając swoje pliki.
Jeśli oddajesz kompa do serwisu to oddaj go bez dysku. Dysk nie jest im do niczego potrzebny
Hmmm problem w tym że jest to inny laptop niż mój :-(, chciałbym go podłączyć jako 2 dysk dodatkowy tylko czy go wykryje bez jakichkolwiek ustawień w biosie?
Laptop ma miejsce na dwa dyski? Jak tak to bez problemu bo bios wykryje.
Spokojnie podlącz go do stacjonarki jako drugi dysk i jak sprawny zgrasz wszystko.
Tak laptop ma miejsce na 2 dysk.
Jak go podłaczyc do komputera stacjonarnego?
Jak każdy dysk sata lub wsadź do laptopa.
JNJN dzięki jak to bym nie wpadł na taki pomysł
Właśnie wszystko kopiuję z dysku