Ruszył, takie coś mam.
@Edit
Dobra, będę postępował zgodnie z filmem podanym na samym początku.
Na filmie, dokładnie w 1:42 mężczyzna pokazuje foldery RP0 i RP1 natomiast ja mam inne. Który wybrać ?
RP140 - najnowszy, więc go sprawdź (chyba, że od końca marca nie działa, to pewnie trzeba RP139 z początku marca).
A potem to jak radzi @Radek68 z kopi zaraz po zainstalowaniu, “najwyżej” będzie trzeba trochę programów przeinstalować.
Kolejny problem… Na filmie w 2:24 w folderze Temp powinny znajdować się te pliki lecz u mnie ich nie ma.
PS. Te pliki na zdjęciu wyżej to moje pliki.
To spróbuj iść dalej i wkleić tam te z punktu przywracania - wklejaj jako kopia (nie opcją przenieś).
Tyle że na filmie mężczyzna kopiuje pliki z RP1 do tego folderu Temp. U mnie w folderze Temp nie ma żadnych plików więc nie wiem dokąd je przenieść.
To mimo wszystko wklej, pozmieniaj nazwy, skopiuj i wklej do drugiego katalogu:
C:\Windows\system32\config
Dobra, dzięki za pomoc. Wszystko już działa. Jeszcze raz, dzięki
Czeka cię reinstalacja programów.W bazie muszą być wpisy,aby programy działały.Na razie masz rejestr pozwalający na samo uruchomienie systemu.XP ciężko zabezpieczyć i jest podatny na różne wirusy z sieci.
O dziwo sprawdzałem aplikacje wbudowane w system jak i inne. Wszystko działa bez zarzutu
Pewnie dlatego Microsoft poleca potem przywracanie systemu, by jako-tako tego nie naprawiać ręcznie.
No to ok.Mogą się takie programy zdarzyć,choć wcale nie muszą.